İYİ Partili Türe’den borçlanma tepkisi


Seçime 3 ay gibi kısa bir süre kala Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’nın meclisten borçlanma yetkisi istemesine tepki gösteren İYİ Parti Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe, “Seçimlere 2 ay kala borçlanıp kendisinden sonraki yönetimin yetkisini gasp etmemelidir. Mevcut Belediye Başkanı tekrar seçilirim hesabı yapıyorsa bu borçlanma yetkisini 3 ay sonrasına bırakmalıdır. Bozyazı Belediye Meclis üyelerimize çağrımdır; Bu madde geri çekilmezse meclis üyeleri onay vermemelidir” dedi.

 

Tarih : 1 Ocak 2024 Pazartesi 13:19

 

Necdet TAŞ

İYİ Parti Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe, seçime 3 ay gibi kısa bir süre kala Bozyazı Belediye’sin MHP’li Başkanı Mustafa Çetinkaya’nın meclisten borçlanma yetkisi istemesine tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve Başkan Çetinkaya’ya seslenen Türe, “Bozyazı Belediye Başkanımıza çağrımızdır; Bu ay yapacağı meclis toplantısı gündemine aldığı borçlanma yetkisini acilen geri çekmelidir. Seçimlere 2 ay kala borçlanıp kendisinden sonraki yönetimin yetkisini gasp etmemelidir. Mevcut Belediye Başkanı tekrar seçilirim hesabı yapıyorsa bu borçlanma yetkisini 3 ay sonrasına bırakmalıdır.  Bozyazı Belediye Meclis üyelerimize çağrımdır;  Bu madde geri çekilmezse meclis üyeleri onay vermemelidir. Çağrımız yerine getirilmezse biz bu borçlanmayı tüm Bozyazılı hemşerilerimize tek tek anlatırız. Biz sorumluluğumuz gereği bu çağrıyı yapıyoruz ve hemşerilerimizle paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA