“Elimi değil gövdemi taşın altına koydum”


TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, 5 Ocak Cuma günü Olağanüstü Kongresini gerçekleştirecek. Kongre öncesi bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Göreve geldiğim günden beri takımımızı en iyi şekilde temsil etmek adına elimden gelenin her daim fazlasını yaptım. Elimi değil gövdemi taşın altına koydum. Bu süreçte taraftarlarımız dışında 3-5 kişiden başka kimseden destek görmedik” dedi.

 

Tarih : 3 Ocak 2024 Çarşamba 12:49

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup ilk yarının son maçında Karabük İdman Yurdu’na 2-1 mağlup olarak ligin ilk yarısını 1 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyet ve 6 puanla son sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu, 5 Ocak Cuma günü Olağanüstü Kongresini gerçekleştirecek.

“KİMSEDEN DESTEK GÖRMEDİK”

Kongre öncesi bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Büyük Tarsus İdman Yurdu Ailesi, Takımımız ligin ilk yarısını tamamlamış ve sezonun ikinci yarısı için çalışmalarına başlamıştır. İlk olarak transfer çalışmalarımıza başladığımızı bilmenizi ve en kısa zamanda anlaşma sağladığımız futbolcularımızı açıklayacağımızı bilmenizi isterim. Göreve geldiğim günden beri takımımızı en iyi şekilde temsil etmek adına elimden gelenin her daim fazlasını yaptım. Elimi değil gövdemi taşın altına koydum. Bu süreçte taraftarlarımız dışında 3-5 kişiden başka kimseden destek görmedik. Geldiğimiz süreçte camiamızı 5 Ocak Cuma günü Olağanüstü Seçimli Yönetim Kurulu Toplantısı beklemektedir” dedi.

“BİZLERİ İTİBARSIZLAŞTIRMAYI HEDEFLİYORLAR”

“Yönetimi güçlendirmek adına oluşturulduğum yeni Yönetim Kurulu listemi hazırladım ve takımımıza sadece sahip çıkmak dışında takımımızın hak ettiği yerlere gelmesi adına daha güçlü bir ekip ile yola devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Kavalcı, “Takımımıza sahip çıkmayanların bu seçimde aday olacakları kulağımıza geliyor ve bu saatten sonra aday olacakların amacı takıma faydalı olmayı hedeflemekten öte bizleri itibarsızlaştırmayı hedeflemektir.  Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Taraftarları, içinizi rahat tutun ve düştüğümüz yerden kalmak adına verdiğimiz ve vereceğimiz onurlu mücadelede manevi olarak yanımızda yer alın. Hep birlikte başaracağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA