Bozan: “Mersin’de zaman DEM’den yana”


DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yürüttükleri parti politikalarına ilişkin açıklama yaptı. Sahadan edindikleri gözlem ve anket sonuçlarına işaret eden Milletvekili Bozan, “Mersin’de zaman bizden yana” dedi.

 

Tarih : 7 Ocak 2024 Pazar 12:43

Haber Merkezi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, partilerin 31 Mart yerel seçimleri hazırlıklarını sürdüğü bu süreçte önemli açıklamalar yaptı. Mersin’de adaylarını belirlerken kent uzlaşısını esas alacaklarını ifade eden Milletvekili Bozan, kendileriyle iş birliğine girmeyi düşünen partilere de çağrı yaptı.

“İLKELER ÇERÇEVESİNDE İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ”

Mersin’de 8 aydır sahada halkla iç içe olduklarını söyleyen DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, 31 Mart yerel seçimlerine giderken hem anket firmalarının araştırmaları hem de sahadan gözlemlerini aktardı. Milletvekili Bozan, “Akdeniz, Toroslar ve Tarsus ilçelerini kendi öz gücümüzle kazanıyoruz. Bunun yanı sıra Mezitli, Yenişehir, Silifke ve Büyükşehir’de DEM Parti’nin içerisinde olmadığı hiçbir hesabın tutmadığını açıkça gördük. Bizler DEM Parti olarak, kent uzlaşısı kapsamında bu kentte yaşayan, siyaset yapan, kenti yönetmek isteyen bütün kesimlerle, siyasi partilerle demokrasi, özgürlük ve barış ilkeleri çerçevesinde bir araya gelmekten çekinmiyoruz” dedi. DEM Parti olarak Mersin’i yönetmeye talip olduklarını vurgulayan Bozan, “Mersin’i kent uzlaşısı kapsamında bu kentte yaşayan tüm dinamiklerle birlikte yönetmek istiyoruz. Bu kenti bizimle yönetmek isteyen bütün siyasi çevrelere açık çağrımızdır: Kent uzlaşısına, halkın demokratik taleplerine kapalı olan hiçbir parti kapımızı çalmasın. Mersin’de zaman bizden yana. Mersin’de halk, DEM Partisi’nden yana” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA