Kocamaz; “Bu ülke deneme tahtası değil”


Hükümete ekonomik kriz üzerinden yüklenen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Daha maaş zamları insanların eline geçmeden, etiketler koşmaya ve arayı açmaya başladı bile. Yazıktır, günahtır. Bu ülke deneme tahtası değil” dedi.

 

Tarih : 7 Ocak 2024 Pazar 12:54

Necdet TAŞ

 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ülke gündemini değerlendiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Ekonomiden sorumlu olan Bakan Sayın Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Sayın Hafize Gaye Erkal hemen her gün yaptıkları açıklamalarla ekonominin düzelmeye başladığından bahsediyorlar. Ancak çarşıda pazarda markette böyle bir düzelme halen görülebilmiş değil. Hatta açıklanan maaş zamları bile bu kötü gidişi durdurmak için yeterli bir çözüm değil. Zira daha maaş zamları insanların eline geçmeden, etiketler koşmaya ve arayı açmaya başladı bile. Peki bu problem nasıl çözülecek. Bu bir kuraldır. Bir şeyi bozan,onu tamir edip yeniden düzeltemez” ifadelerini kullandı.

 

“BU İŞ İNATLAŞARAK ÇÖZÜLMEZ”

 

Bu işlerin tüm dünyanın uyguladığı çözümlerin dışında ve de inatlaşarak çözülmeyeceğini ifade eden Kocamaz, “Bu işi ben bilirim, ben ekonomistim diyerek, tüm dünyanın aksine kendinize göre kurallar icat ederek çözülmez. Nitekim çözülmediğini, aksine daha da çözümsüzleştiğini, Avrupa’nın en yüksek enflasyon seviyesine ulaşarak gördük. Yazıktır, günahtır. Bu ülke deneme tahtası değil. Maalesef Milletimiz 14-28 Mayıs Seçimlerinde eline geçen fırsatı değerlendiremedi. Demek ki, muhalefette Millete yeterli güveni veremedi ve çekilen tüm sıkıntıların baş sebebi olan bu ucube tek adam sistemi değiştirilemedi. Ama bu iş daha fazla böyle gitmez. Elbette bu seçimde muhalefetin alacağı fazla oy Genel İktidarı değiştirmeyecek. Ancak İktidara bir uyarı olacak. İktidarda bu güne kadar olduğu gibi fevri davranışlarına devam edemeyecek. Daha dikkatli ve düşünerek hareket edecek. Her şeyi ben bilirim, ben çoğunluğum, ben her istediğimi yaparım, ben ne dersem o olur gibi saplantılardan uzak duracak. Daha temkinli hareket edecek. O nedenle yerel seçimde olsa bu seçim önemli. Şu anda tüm partilerde yoğun bir yerel seçim hazırlığı var. Bugüne kadar ismi açıklanmış ya da açıklanacak tüm adaylara başarılar diliyorum. Rabbim yollarını ve bahtlarını açık eylesin. Elbette benimde gönlümden geçen Türkiye’nin İYİ Belediyecilik ile tanışması, yani Halkımızın İYİ Partili adayları tercih etmesi. Talep ve dua bizden, takdir yüce yaradandan, tercihte halkımızın olacaktır” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA