Tarsus’ta tehlikeli gerginlik!


Mersin’in Tarsus ilçesinde CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç’ın esnaf ziyareti esnasında CHP’li gençlerle Ülkücü gençler arasında önce sözlü sataşma ardından ise arbede yaşandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Boltaç, “Benim ve arkadaşlarımın yaşadığı bu üzücü saldırının bir kez daha yaşanmamasını umuyorum. Bu tavır bırakın bir siyasi kolu ya da unsuru hiçbir Tarsusluya yakışmaz. Çünkü biz barışın ve huzurun kentiyiz” dedi.

 

Tarih : 24 Ocak 2024 Çarşamba 16:25

BOLTAÇ; “GERGİNLİK TARSUS’A YAKIŞMAZ”

CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç sabah saatlerinde Makam mevkiinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında Ülkü Ocakları İlçe Binasında bulunan bir grup Boltaç ve ekibine sözlü saldırıda bulundu. Bu sataşmanın ardından Ülkü Ocaklarına bağlı gençlerle, Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç’ın ekibi arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Sakinliğini koruyan Ali Boltaç, kendi ekibine müdahale ederek olayların büyümesini engelledi. Yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, Tarsus’un seçim sürecinde de olsa gerginliğe kapalı, medeniyete açık bir kent olduğunu ifade ederek, “Önemli bir seçim sürecine girdik. Sabah saatlerinde Makam mevkiinde benim ve arkadaşlarımın yaşadığı bu üzücü saldırının bir kez daha yaşanmamasını umuyorum. Bu tavır bırakın bir siyasi kolu ya da unsuru hiçbir Tarsusluya yakışmaz” dedi.

“TARSUS BARIŞIN VE HUZURUN KENTİ”

Tarsus’un barışın ve huzurun kenti olduğunun altını çizen Boltaç, “Biz bu ülkede hatta dünyada medeniyetle en erken tanışan bir bölgeyiz. Bizim demokrasi geleneğimiz hem köklü hem de eskilere dayanır. Tahammül ve olgunluk bu topraklara atılmış en bereketli tohumdur. Yaşadığımız bu sözlü ve fiili saldırının bir kez daha yaşanmaması tek dileğimiz. İnsan hayatı tüm ideolojilerin, tüm inanışların ve tüm siyasal amaçların üzerindedir. Bir kişinin bile burnunun kanaması seçime ve demokrasi anlayışımıza leke düşürür. Bu yaşanan elim olay ışığında tüm siyasal partilerimizi ve rakiplerimizi uyarıyorum. Biz sadece bir seçim yapıyoruz ve kentimizi yönetecek kişiyi seçeceğiz. Koltuğa oturacak kişi hepimizin belediye başkanı olacak. Eğer “Sevgide serbestlik saygıda mecburiyet” düsturu ile hareket edersek kazanan Tarsus olacaktır” ifadelerini kullandı. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA