CHP’li Koç: “Gençlerin sesi olacağız”


CHP Toroslar Belediye Başkan aday adayı Sinan Koç, Toroslar’da gençlerin sesi olacağını söyledi. Toroslar’ın güçlü aday adayları arasından yer alan CHP Toroslar Belediye Başkan aday adayı Sinan Koç, gençlere ithafen konuşarak, “Toroslar’da genç nüfusun da potansiyellerinin de farkındayız. CHP’nin yönetiminde gençlerin bu potansiyellerinin ortaya çıkmasında öncü rol oynayacağız” dedi.

 

Tarih : 30 Ocak 2024 Salı 11:08

CHP’nin önem verdiği jenerasyonlarından biri olan ve geleceğe yön verecek olan gençlere seslenen CHP’li Sinan Koç, “Toroslar’da gençler sanattan spora; bilimden teknolojiye her alanda var olacaklar. Bunun öncülüğünü de CHP’nin belediyecilik anlayışı doğrultusunda bizler sağlayacağız. Gençler olmadan ülkenin ‘aydınlık geleceğinden’ bahsetmemiz mümkün değildir. Dezavantajlı gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmak, onlara maddi ve manevi her türlü destekte bulunmak için biz varız, CHP var!” diye konuştu.

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ VURGUSU YAPTI

CHP’li Koç, eğitimde eşitlik ve kaliteyi ön planda tutacaklarının altını çizerek, “Her genç bireyin kaliteli eğitim alma hakkı vardır. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ve modern öğrenim yöntemlerinin teşvik edilmesine özen göstereceğiz” dedi. İstihdam ve mesleki eğitim fırsatların önünü açacaklarını vurgulayan Koç, “Gençler için iş bulma ve kariyer geliştirme olanaklarını artırmaya, staj ve çıraklık programları destekleyeceğiz. Genç girişimcilere yönelik hibe ve teşvikler, yeni mezunlar için iş garantili eğitim programları gibi stratejik yol izleyeceğiz” diye konuştu.  Bu vaatlerle, gençlerin toplumda daha aktif ve etkili bir rol oynamalarını hedeflediklerini ifade eden CHP’li Koç, gençlerin gelecekteki ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya yönelik olarak bütün imkanları seferber etmeye hazır olduklarının altını çizdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA