Zafer Partisi Tarsus Adayı Hikmet Arık oldu


Zafer Partisi’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Hikmet Arık oldu. Seçilmesi halinde Tarsus’u modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirme sözü veren Arık, “Tarsus’u her alanda kalkındıracak, şehri modern ve yaşanabilir bir hale getirecek bir vizyona sahibiz. Bu vizyonu gerçekleştirmek için şehrin tüm paydaşlarıyla birlikte çalışacağız” dedi.

 

Tarih : 31 Ocak 2024 Çarşamba 11:45

Neşet TORUN

Zafer Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı, Tarsus Belediye Başkan Adayını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Tarsus İlçe Başkanlığı’nda Mersin İl Başkanı Kerem Karasolak’ın kısa bir konuşma ile tanıttığı Hikmet Arık, Tarsus’u modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirme sözü verdi.

TARSUS’A HİZMET SÖZÜ

Tarsus’un kadim tarihi ve köklü kültürüyle, Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunun bilincinde olduğunu ifade eden Zafer Partisi’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Hikmet Arık, “Bu şehre ve bu şehrin insanlarına hizmet etmenin gururunu ve sorumluluğunu taşıyorum” dedi.  Tarsus’un karşı karşıya olduğu önemli sorunlara dikkat çeken ve çözüm önerilerini sıralayan Arık, “Artan işsizlik ve geçim sıkıntısı, yetersiz altyapı ve imar sorunları, çevre kirliliği ve yeşil alan eksikliği, eğitim ve sağlık hizmetlerinde aksaklıklar, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yetersizliği. Bu sorunları çözmek için yatırımları artırmalı, altyapıyı güçlendirmeli, çevre kirliliği ile mücadele etmeli, eğitim ve sağlık hizmetlerini iyileştirmeli ve zengin bir sosyal kültürel yaşam sunmalıyız” ifadelerini kullandı.  Zafer Partisi olarak Tarsus’u modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirme sözü veren Arık, “Tarsus’u her alanda kalkındıracak, şehri modern ve yaşanabilir bir hale getirecek bir vizyona sahibiz. Bu vizyonu gerçekleştirmek için şehrin tüm paydaşlarıyla birlikte çalışacağız, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve vatandaşlarla istişare halinde hareket edeceğiz, Tarsus’un geleceği için ortak bir akıl ve ortak bir eylem planı oluşturacağız” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA