Öz; “Hep birlikte kazanacağız”


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, ilçede faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret ederek, firma sahipleri ve tekstil işçileri ile bir araya geldi. Firma ziyaretlerinde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Öz, çalışanlarla sohbet ederek, “Hep birlikte kazanacağız” dedi.

 

Tarih : 1 Şubat 2024 Perşembe 11:29

Firmaları gezerek ürünleri de inceleyen Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, tüm tekstil çalışanlarına kolaylıklar diledi. Toroslar’a en güzel hizmeti hep birlikte sunacaklarını belirten Öz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için destek istedi. Alkışlar eşliğinde üretimi destekleyici ve istihdamı artırıcı projelerinden de bahseden Öz, Mersin’in tekstil sektörü açısından Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu kapsamda Toroslar İlçemizde de önemli tekstil firmaları faaliyet gösteriyor. Tekstil firmalarının, kentimizin ekonomisi için önemini biliyoruz. Kentimize ve ülkemize kattığınız değer çok kıymetli. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı. MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz’e yaptığı ziyaretlerde; MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser ile Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay da eşlik etti.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA