Tarsus’ta Halk Ekmek 1 TL!


Mersin genelinde yapılan zammın ardından ekmek fiyatlarının 9 TL’ye yükselmesiyle birlikte Tarsus Belediyesi, vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek için çaba sarf ediyor. Artan ekmek fiyatına rağmen Belediye Ekmek Fırınlarında üretilen 210 gram ekmeği 4 buçuk TL’den satışa sunarak, vatandaşlara destek oluyor. Tarsus Belediyesi Ramazan Ayı boyunca ise zorlu ekonomik koşullarda olan tüm Tarsuslulara 1 TL’lik bir fiyatla ekmek sunacaklarını duyurdu.

 

Tarih : 15 Şubat 2024 Perşembe 12:06

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Halk Ekmek Fabrikası hijyenik ve uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor.  Tarsus halkının ekmek sorununu ortadan kaldıran 2. ekmek fabrikasının açılmasıyla beraber aylık toplamda 2 milyon ekmek üretiliyor.

RAMAZAN’DA EKMEK 1 TL

Mersin genelinde ekmek fiyatları 9 TL’ye yükselmesine rağmen Tarsus Belediyesi, 210 gram ekmeği 4 buçuk TL'den satışa sunuyor. Ramazan Ayı’nda ise, zorlu ekonomik koşullarda olan tüm Tarsuslulara 1 TL'lik bir fiyatla ekmek sunacak. Ayrıca, Ramazan Bayramı’nın 3. gününe kadar bu düşük fiyatla satışa devam edecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ekmeğin temel bir gıda maddesi olduğunu ve vatandaşların bu temel ihtiyacını karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Başkan Bozdoğan halkın her zaman yanında olduğunu vurgulayarak “Sosyal belediyeciliğin gereğini yaptık. Halkımızın ekmeğe ulaşımını kolaylaştırmak için 2. Ekmek fabrikamızı açtık. Artan zamlara rağmen ekmeği 4 buçuk TL’den halkımıza ulaştırıyoruz. Ayrıca geçen sene olduğu gibi bu yılda Ramazan’da ekmek 1 TL’den satılacak. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA