Star Piliç’in hedefi şubeleri çoğaltmak


Mersin-Erguvan Group bünyesinde hizmet veren Star Piliç, sektörün öncü firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Erguvan Group Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erguvan, Star Piliç olarak Beyaz ette çok iyi olduklarını ve çok tercih edildiklerini söyledi. 40 personelle kaliteli ve hijyenik hizmet verdiklerini ifade eden Erguvan, “Hedefimiz, şubelerimizi çoğaltmak” dedi.

 

Tarih : 21 Şubat 2024 Çarşamba 11:07

Haber Merkezi

Erguvan Group bünyesinde hizmet veren Star Piliç, sektörün öncü firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dünya standartlarında kalite belgeleri ve deneyimli kadrosuyla kısa sürede bölgede lider konuma yükselen Star Piliç’in hedefi, beyaz ette bir Türkiye markası olmak. Kısa sürede büyüyen ve Mersin’in beyaz et ihtiyacının karşılanmasında söz sahibi olan Star Piliç, kaliteli ve hijyenik ürünleriyle her geçen gün müşteri portföyünü genişletiyor.

“BEYAZ ETTE ÇOK İYİYİZ”

Beyaz ette çok iddialı olduklarını söyleyen Erguvan Group Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erguvan, yaptığı açıklamayla hizmetlerini ve hedeflerini anlattı. Beyaz ette çok iyi olduklarını ve çok tercih edildiklerini belirten Erguvan, 40 personelle kaliteli ve hijyenik hizmet verdiklerini vurguladı.  Erguvan, “Ürünlerimiz tüm hijyenik ve kaliteli ortam standartlarına uygun şekilde, veteriner hekim kontrolünde paketlenip satışa sunulmaktadır. Bizim için hijyen ve sağlıklı ortam çok önemli. Biz yerel firma olmamıza rağmen yüksek kalite standartlarında çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. İlkemiz gereği kaliteli hizmetimizden asla ödün Vermeyiz. Bugün birçok yerde Star Piliç tercih ediliyor. Birçok kurumun ve yerin beyaz et ihtiyacını günlük olarak biz karşılıyoruz. Mersin dışındaki illere de beyaz et gönderiyoruz” dedi.

“ÜRÜNLERİMİZ, HİJYEN VE SAĞLIKLI ORTAMDA PARÇALANIP PAKETLENİYOR”

Star Piliç’in artık çok tanındığına ve tercih edildiğine dikkat çeken Erguvan, “Ürünlerimiz tesisimize günlük olarak kesimhaneden geliyor. Ürünlerimizi soğuk hava depolarımıza alıp, gerekli tüm hijyen şartlarını oluşturup işletmemiz bünyesinde çalışan veteriner hekim kontrolünde parçalayıp paketliyoruz. Daha sonra Star Piliç markasıyla iç piyasaya günlük olarak taze ve kaliteli bir şekilde sunuyoruz. Müşteri memnuniyetimiz ve güler yüzlü personelimizle günlük dezenfekte edilen araçlarımızla satış noktalarına hizmet sunmaktayız. Şubelerimizde günlük taze piliç etlerimizi aileniz ve sevdiklerinize gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz” diye konuştu.  Tüm şubelerde kadın istihdamına çok önem verdiklerini dile getiren Erguvan, şöyle devam etti: “Tüm şubelerimizde sadece kadın çalışanlarımızla hizmet veriyoruz. Şimdilik Mersin’in merkez Yenişehir, Akdeniz ve Mezitli ilçelerinde 4 şubemizle hizmet veriyoruz. Yeni şubeler açmak için çalışmalarımız devam ediyor. Mersin’in birçok bölgesinde şube açmayı hedefliyoruz, çünkü açtığımız şubelerde büyük bir ilgi ve memnuniyet görüyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA