Gültak; “330 konutun projesi hazır”


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, seçim çalışmaları çerçevesinde Sarıibrahimli Mahallesi ve Nacarlı Mahallesi sakinleriyle buluştu. Burada bir müjde veren Başkan Gültak, “2019’dan bu yana çok kere buralara geldik. Çay Mahallesi’nde yaptığımız yerinde kentsel dönüşümle birlikte orada ev sahibi olan vatandaşlarımız evlerini 3 milyon liraya satabiliyor. En yüksek ücret ödeyen oraya 200 bin lira ödedi. Kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir hizmeti gerçekleştirdik. 500 konut bitirdik. İnşallah 1 Nisan’da seçildikten sonra da 330 konutun da projesini hazırladım, TOKİ’ye verdim. Seçimi al gel başkan dediler” dedi.

 

Tarih : 22 Şubat 2024 Perşembe 13:42

Haber Merkezi

Seçildiği günden itibaren mahalle ziyaretlerini sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ziyaretleri esnasında her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşıyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için seçmenlerden destek isteyen Başkan Gültak, vatandaşların talepleri ve sorunları tek tek dinleyip, yanıt verdi.  Beş yılın geride kaldığını, çok iş yaptıklarını ve yapacak çok işlerinin olduğunu dile getiren Başkan Gültak, “2019’dan bu yana çok kere buralara geldik. Çay Mahallesi’nde yaptığımız yerinde kentsel dönüşümle birlikte orada ev sahibi olan vatandaşlarımız evlerini 3 milyon liraya satabiliyor. En yüksek ücret ödeyen oraya 200 bin lira ödedi. Kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir hizmeti gerçekleştirdik. 500 konut bitirdik. İnşallah 1 Nisan’da seçildikten sonra da 330 konutun da projesini hazırladım, TOKİ’ye verdim. Seçimi al gel başkan dediler” ifadelerini kullandı.

“AKDENİZ’DE BİRÇOK İLKİ GEÇEKLEŞTİRDİK”

Akdeniz’de birçok ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Gültak, “Etüt Merkezi yoktu, biz getirdik. Kadınlara yönelik projeler yoktu, biz getirdik. Onkobüs projemiz ile kanser hastalarını hastaneye ücretsiz bir şekilde götürüp, geri evine getiriyoruz. Bu projemiz de yoktu, biz getirdik. Akdeniz ile ilgilenmemişler. İmar olmadan hiçbir şey olmaz arkadaşlar. İmarı getiren biz olduk. Alt yapı istiyorsanız, gerçek yollar istiyorsanız, gerçek çözümler istiyorsanız yapacağınız belli. Sizden ricam 31 Mart’ta duygusal davranmayın. 15 yıla iyi bakın, bir de 5 yıla iyi bakın. Çay Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümü aklınıza getirin, Yenipazar’daki Pazar sokağını aklınıza getirin. Daha önce bunlar var mıydı? Birileri sizi kandırmasın, bu belediye seçimi arkadaşlar, size kim el uzatacak, sizin yanınızda kim olacak? Onlara destek olun” şeklinde konuştu.

“HUZURUN, BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN TEMİNATIYIZ”

Akdeniz’de gençler ve çocuklar için hayata kattıkları ve ücretsiz üniversite hazırlık eğitimi verilen Etüt Merkezi, Akdeniz’in Parlayan Yıldızları ile mesleki kurs ve eğitimleri hatırlatan Başkan Gültak; “Biz göreve geldiğimizde Akdeniz’de, zeki ve üstün yetenekli olduğu için Bilim ve Sanat Merkezi’ne kayıtlı sadece 2 öğrencimiz vardı. Bizim saha araştırmalarımız sonucu bu sayı bugün 54’e yükseldi. Etüt Merkezimiz yoktu, çocuklarımız diğer ilçelerden gençlerle sınavlarda yarışamıyordu. Şu an ise gençlerimiz Türkiye’nin en havalı etüt merkezinde, uzman öğretmenler gözetiminde sınavlara hazırlanıyor. Biz de bunun meyvelerini toplamaya başladık. Üniversite ve lise giriş sınavlarında Türkiye ve Mersin sıralamasında dereceye giren öğrencilerimiz var. Akdeniz, artık üreten, mutluluğun, barışın şehri oldu. Okumak isteyen hiçbir engelle karşılaşmadan okuyabiliyor; spor yapmak isteyen gençlerimiz ve sporseverler için 400 milyon TL tutarında spor yatırımları gerçekleştirdik. Kadınlara yönelik mesleki ve eğitim projelerimiz var” dedi. Akdeniz’de, huzurun, barışın ve kardeşliğin teminatı olduğunun da altını çizen Başkan Gültak, şöyle konuştu; "İlk kez bizim dönemimizde başlamasını sağladığımız kentsel dönüşüm projeleri sayesinde şu ana kadar bin konutu bitirdik. Yeniden seçildiğimiz takdirde farklı mahallelerde en az yine bin konut daha sözünü yapma sözünü veriyoruz. Kentsel dönüşüm projelerine hızla devam edeceğiz. Kadınlara ve gençlere yönelik projelerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Kentimizin en büyük sorunu imardı. Şimdi ihalelere çıktık, yavaş yavaş şehrimizin imar sorununu da çözeceğiz. Hal’den Nacarlı’ya kadar binlerce hektar arazi imara açılacak. Sonuçta yeni lojistik sahaları ve sanayi ve depolama alanları açılacak. Bu sayede şehrimizde istihdam imkânı artacak, binlerce insanımız, özellikle de gençlerimiz kolayca iş bulabilecek. Her şeyden önce de barışın, kardeşliğin ve huzurun teminatı olmaya devam edeceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA