Soydan:


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,

 

Tarih : 24 Şubat 2024 Cumartesi 15:07

Haber Merkezi

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mut ilçesinde temaslar bulundu. Bölgedeki esnafı ziyaret eden Soydan, vatandaşların şikayetlerini ve önerilerini dinledi, göreve gelmesi halinde yapacakları çalışmaları anlattı. Açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Soydan, "Bu şehre bir yeminimiz var. Doğup büyüdüğümüz bu kenti parmakla gösterilir, yaşanılabilir şehirler listesinde üst sıralara çıkaracağız. 31 Mart’tan sonra gerçek, üretken belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte dünya aleme göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. 31 Mart’ta kentin geleceği açısından önemli bir seçime gideceklerini belirten Soydan, şöyle devam etti: "Mut’ta Cumhur İttifakı’na olan teveccühünüzü görmek bizleri güçlü kılıyor. Hepinizden Allah razı olsun. Cumhur İttifakı’nın tüm belediye başkan adayları samimiyetle, gayretle, tevazu ile çalışıyor. Tüm adaylarımız kendi yöresine, ilçesine olan aşkıyla, sizlere olan sevdasıyla yola çıktılar. Bizler de inşallah çocuklarımızın yaşamını idame ettireceği Mersin’e hizmet etme gayreti ile gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Kendimizi, projelerimizi, yapabileceklerimizi anlatacağız. Bizim tek bir hedefimiz var, o da bu kadim şehre hizmet etmek, projeler üretmek ve hemşerilerimizin şartlarını yukarıya taşımaktır."

"MERSİN HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETİLMİYOR"

"Mut’un kültür merkezini de halini de alt yapısını da biz yaparız" diyen Soydan, "31 Mart’tan sonra gerçek, üretken belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte dünya aleme göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Mersin öyle bir şehir ki Anamur’dan Tarsus’a kadar tarım arazisi ile limonu, çileği, eriği, kayısısı ile Türkiye’de üretim rekoltesinde üst sıralardadır. Limanı, lojistiği ile dünyaya açılan kapıdır. Ancak bakıyorsunuz Mersin hak ettiği şekilde yönetilmiyor" diye konuştu. Soydan, göreve geldikleri taktirde Tarım AŞ’yi de kuracaklarını, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçilere her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Soydan, "Bizde proje çok. Şehri biliyoruz, tanıyoruz. Otopark sorununu da biliyoruz. Yapılması gerekenlerin de farkındayız. Sizleri ferah bir şekilde yaşatacak projelerimizi 9 Mart’ta açıklayacağız. Birliğin gücü ile seçimden zaferle ayrılacağız. Artık bu şehre projeler gelsin diyoruz. Bu şehre vaatlerimiz var. Mersin’de hayallerimiz var ve bu şehre bir yeminimiz var. Doğup büyüdüğümüz bu kenti parmakla gösterilir, yaşanılabilir şehirler listesinde üst sıralara çıkaracağız. Bunu da 5 yıl içinde başaracağız. Bunu tüm şehir görecek. Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA