Dr. Özkan, “Mecbur değilsiniz!”


İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan, seçmenlere seslenerek, "Hain diyene de cahil diyene de mecbur değilsiniz! İyi Parti olarak herkesi kucaklayan bir anlayışa sahibiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden Mersin’in geleceğini inşa edeceğiz. Partisi, ideolojisi ne olursa olsun herkesi kentimiz için Mersin ittifakına davet ediyoruz” dedi.

 

Tarih : 24 Şubat 2024 Cumartesi 15:38

Haber Merkezi

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan, seçim çalışmalarına başladı. Gazetemize verdiği demecinde “Tek adam baskısına da eş başkan kavgasına da mecbur değilsin!" diyen Dr. Özkan, "Bizler Cumhuriyete savaş açana da teröre alan açana da hiç kimsenin mecbur olmadığını dile getiriyoruz. İyi Parti ülkemizin özlemle beklediği bir merkez parti olarak vatandaşlarımızın huzuruna çıkmaktadır. Biz gücümüzü ne yandaş medyadan nede yoldaş medyadan almıyoruz. Siyasi kutuplaşmanın ötesinde insanımızı merkeze alan bir seçim çalışması içerisindeyiz. Seçim kampanyamızı kendi imkânlarımızla yürütüyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlara kirli siyasete mecbur olmadıklarını ve İyi Parti’nin yerel seçimlerde başarılı olacağını belirterek, göreve talip olduğumuzu söylüyoruz. Bizim projelerimiz insanı merkeze alan ve kentimizi geleceğe yaşana bilinir bir yer olması adına hazırladık. Öncelikle dar gelirli vatandaşlarımızı düşünerek, tarımsal alanda üretimi hedef alıyoruz. Bizler bu konuda iddialıyız çünkü vatandaşlarımızın eti, sütü, çok ucuz fiyatlara alabilmesi için projeler geliştirdik. Seçim sahasında çok para harcayan değil, doğru dürüst projelerle ve samimi yaklaşımımla etkili olacağımıza inanıyoruz. İki siyasi kutba sıkıştırılmaya çalışılan seçmen için İyi Parti bir alternatif olarak seçim sahasında var. Hiç kimsenin etnik yapısına, mezhebine bakmaksızın herkesin oyuna talibiz” dedi.

“HİZMET ODAKLI REKABET EDELİM”

Öte yandan bu çerçevede, İyi Parti’nin Türk siyasetinde kutuplaşma yerine hizmet odaklı rekabeti teşvik etmeyi amaçladığını sözlerine ekleyen Dr. Özkan, “Parti olarak milletin sorunlarına odaklanarak adil bir rekabet anlayışıyla hareket edeceğiz. Aynı zamanda, AK Parti'nin baskıcı yönetim anlayışı, CHP'nin iç çekişmeleri ve terörle mücadelede net bir tutum sergileme eksikliği gibi konuları da eleştirerek, Türkiye'nin demokratik değerlerine ve Cumhuriyet'e olan bağlılığımızı vurguluyoruz. İyi Parti olarak seçim sürecinde adil ve şeffaf bir kampanya yürüteceğiz. Milletin haklarını korumak için mücadele edeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olmam halinde yönetimde şeffaflık ve katılımcılığı ön plana çıkaracağım. Ayrıca, Mersin'in geleceğini şekillendirecek projeleri hayata geçirerek ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak somut adımlar atmayı hedefliyoruz. Bu yerel seçimlerde İyi Parti’nin başarılı olması ülkemizin ve Mersinimizin geleceği açısından çok önemlidir. Bütün vatandaşlarımızı İyi Parti’ye oy vermeye davet ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA