BOZDOĞAN’IN ADAYLIĞI DÜŞTÜ


Tarsus ilçe Seçim Kurulu, bir seçim döneminde iki ayrı partiden aday olduğu gerekçesiyle ile Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ın adaylığını düşürdü.

 

Tarih : 26 Şubat 2024 Pazartesi 16:17

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın adaylığının iptali konusunda yapılan başvuru İlçe Seçim Kurulunda görüşülerek karara bağlandı ve Bozdoğan’ın adaylığı iptal edildi. Bozdoğan’ın resmi süreçte CHP’den istifa etmeden bir diğer partiden aday olduğu tespit edildi. Dün yapılan YSK toplantısında alınan karar gereği Bozdoğan’ın 31 Mart seçimlere girmesinin yolu kapandığı ,son sözü ise üst kurulun vereceği öğrenildi. Bozdoğan’ın alınan karara 2 gün itiraz süresi bulunuyor. İtiraz Mersin Yüksek Seçim Kuruluna yapılabilecek. Bozdoğan aday adaylık sürecinde CHP’den belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış, ardından aday gösterilmeyince önce bağımsız sonrada Memleket Partisi’ne geçerek adaylığını duyurmuştu. Bozdoğan 31 Mart yerel seçimlerine girmek için YSK’ya listesini sunmuştu. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA