Gelecek Partisi, Mersin’de ‘Seçer’i destekleyecek


Gelecek Partisi Mersin İl Teşkilatı Başkanı Hamit Karış, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2024 yerel seçimlerinde Mersin’de yeniden Vahap Seçer’i destekleyeceklerini belirten Başkan Karış, “Liyakatın, hizmetin devamı için yeniden Vahap Seçer diyecek ve Mersinimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz

 

Tarih : 28 Şubat 2024 Çarşamba 14:07

Haber Merkezi

Genel seçimlerden bu yana sürdürdü çalışmalarına yerel seçimlerde de devam eden Başkan Karış, ittifak kurduğu CHP Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer'e destek vermeye devam ediyor. Mersin'in Vahap Seçer başkanlığında 5 yıl boyunca vizyonunun ve misyonunun arttığını belirten Başkan Karış, aynı hizmeti yeniden almak için Mersinlilere seslendi. Mersin'i ileri taşıyacak birçok projenin mevcut olduğunu ifade eden Karış, çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Mersinimiz büyümeye gelişmeye devam ediyor. Bizler de bu gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve 2024 yerel seçimlerinde ittifak kurduğumuz CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'i destekliyoruz. Liyakatin, sadakatin, hizmetin devam etmesini istiyorsak, Mersin'imizin daha da prestijli bir il olmasını istiyorsak 31 Mart günü hepinizi sandıklarımıza sahip çıkmaya ve oy kullanmaya bekliyorum. Kimse unutmasın ki yerel seçimler genel seçimler kadar önemlidir ve Türkiye'nin makus kaderinden kurtulması için tek kurtuluş yolu yerel seçimlerdir. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, işçilerimiz için, emekçilerimiz için, emeklilerimiz için yeniden Vahap Seçer!" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA