Esenler maçı öncesi moral yemeği


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nun Esenler Erokspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Mersin Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ev sahipliğinde düzenlenen moral yemeğine katıldı. Yemeğe kulübün yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları katıldı.

 

Tarih : 1 Mart 2024 Cuma 12:21

Haber Merkezi

Vali Pehlivan, Sultaşa Otel’de düzenlenen yemek programında yapmış olduğu konuşmasında; “İlimizin marka değeri, yaklaşık bir asırı geride bırakan Mersin İdman Yurdu takımımız, sadece Mersin değil, bütün Türkiye tarafından bilinen, tanınan bir takım. Son yıllarda, köklü tarihine yakışır bir çıkış yakalamış durumda.  Takımımızın iç sahadaki maçlarına gelmeye gayret ediyorum. Belki bütün maçlarınıza gelemedim ama geldiğim maçlarda şu ana kadar bir mağlubiyet yaşamadık. Bu akşam da Cuma günü oynanacak olan maçın galibiyetinin sözünü almak için buradayız. Ligde oynanan 26 maçta 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 4.sırada bulunmak önemli bir başarı” dedi.

TAKIMA DESTEK ÇAĞRISI

Futbolcuları ve teknik ekibi tebrik eden Vali Pehlivan, “Her şeyden önce; mücadele azminizde dolayı tebrik ediyorum. Hemen hemen izlediğim bütün maçlarda, geri düşülse de mücadelenin veriliyor olmasını ve aslında hayatın içinde olan takım ruhunun sahaya yansıtmanızı takdir ediyorum.  Yönetiminden, teknik heyetinden siz kıymetli sporcu kardeşlerimize kadar bu takım anlayışı paydasında buluşmakla geliyor başarı. İnanıyorum ki bu hafta da bunun bir örneğini yaşayacağız. Mersin İdman Yurdu takımımız iyi bir hava yakalamış durumda. Bu havanın yakalanmasının arkasında meşakkatli bir süreç var. Bir takımın ayakta durması, yoluna devam etmesi, hele ki bir takım ekonomik sıkıntıların olduğu dönemlerde kolay olmuyor.  Bizim yapmaya çalıştığımız, başta manevi destektir. Gerek maçlara gelmek suretiyle gerek iş adamımızla bir araya geldiğimizde onları desteğe teşvik etmek suretiyle, altyapıyla ilgili konularda elimizden geldiğince destek sağlamak suretiyle çıkılan yola bir katkı sunma gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

“MERSİN, MERSİN İDMAN YURDU TAKIMININ ARKASINDADIR, YANINDADIR”

Mersin’in, Mersin İdman Yurdu takımının arkasında ve yanında olduğunu kaydeden Vali Pehlivan, “Mersin İdman Yurdu, Mersinli’nin yüreğindedir. Bu, bugüne ait bir şey de değildir. Nice meşakkatli yollardan geçmiş olsa da bir yıl sonra 100. yılını kutlayacak bir takımdır. Siz sporcularımız olarak çok köklü bir takımın tarihi misyonunu da üstlenmiş durumdasınız. Bu hafta sizi tribünden keyifle, heyecanla ve mutlulukla izleyeceğiz. Takım ruhunu kaybetmediğiniz sürece, dayanışma ve birbirinize destek olma, moral verme, güç verme, motive etme anlayışını kaybetmediğiniz sürece de başarılı olacağınızdan kuşkum yok. Yönetim kuruluna, teknik heyete ve siz kıymetli sporcu kardeşlerimize, sadece bu hafta için değil bundan sonraki süreçte de üstün başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Programda, Mersin İdman Yurdu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saltık, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkan Vekili Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mersin İdman Yurdu eski yöneticisi Hamit İzol de birer konuşma gerçekleştirdi. Programa; Vali Yardımcısı İbrahim Küçük de katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA