Lideri salladık ama yıkamadık: 2-2


TFF 2. Lig Beyaz Grupta lider Esenler Erokspor’u ağırlayan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu güçlü rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Temsilcimizin gollerini Ferhan Evren ve Muhammet Ömer Çakı atarken, konuk takımın gollerini ise Alper ve Maksut Taşkıran kaydetti.

 

Tarih : 1 Mart 2024 Cuma 17:01

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 28. Hafta maçında evinde lider Erokspor'u ağırlayan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından lider Esenler Erokspor puanını 60'a, Mersin İdman Yurdu ise 51'e yükseltti. Yeni Mersin İdman Yurdu 6 Mart Çarşamba günü deplasmanda HES İlaç Afyonspor'un konuğu olacak.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Maç golle başladı. Başlama vuruşunun ardından konuk takımın golü geldi. Soldan ceza sahası içine gönderilen topa düzgün vuran Alper takımını 1-0 öne geçirdi. Golün şokunu çabuk atlatan Mersin İdman Yurdu beraberlik golünü 17. Dakikada penaltıdan buldu. Onur Arı'nın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yasin Elmas düşürüldü hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ferhan topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 1-1... Golden sonra her iki takım da kontrolü futbolu tercih ederken konuk takım 35. Dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Mustafa Pektemek sağ taraftan ceza sahasına girip topu Onur Eriş'e bıraktı ancak Oğuz Özden araya girip topu kornere attı. Savunmada çıkmakta zorluk çeken Mersin İdman Yurdu karşısında konuk takım üstünlük golünü Maksut Taşkıran ile buldu. Ali Yavuz Kol'un ceza sahasına pasını çok iyi değerlendiren Maksut Taşkıran takımını 2-1 öne geçirdi. Golden sonra hakeme itirazlarda bulunan yöneticilerden Ümit Saltık kırmızı kart gördü. İlk yarı konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

SERTAÇ SAKATLANDI

İlk yarının son dakikalarında sakatlanan Sertaç Güzel maçın ikinci yarısına çıkamadı ve yerini Yavuz Buğra Boyar'a bıraktı. Baran Sarka'nın yerine de Ensar Arslan girdi. Beraberlik golü arayan Mersin İdman Yurdu aradığı golü ikinci yarının başında buldu. Baran'ın yerine oyuna giren Ensar'ın ortasına şık bir vuruş yapan Muhammet Ömer Çakı skor 2-2 yaptı. Konuk takım 60. Dakikada bir kez daha üstünlük golüne yaklaştı. Sol kanattan Ali Yavuz Kol'un ortasına topa gelişine vuran Sertaç Çam'ın vuruşunu kaleci Yavuz köşeden çıkardı. 66. Dakikada bu defa gole yaklaşan taraf Mersin İdman Yurdu oldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Onur Arı'nın vuruşunu kaleci Ercüment köşeden çıkardı. Maçın son anlarında konuk takım galibiyet golüne çok yaklaştı. Gelişen Esenler atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Abuzer Gaffar Toplu'nun vuruşunu Kaleci Yavuz kornere çeldi ve maç 2-2 sona erdi.

STAT: Mersin Stadyumu

HAKEMLER: Ahmet Ecevit, Muhammet Oğuzhan Öztaş, Faruk Yağlı

YENİ MERSİN İDMAN YURDU: Sertaç Güzel, Muhammet Ömer Çakı, Oğuz Özden, Sefa Durmuş, Aslan Gök, Yasin Elmas, Ferhan Evren, Baran Sarka, Buğra Çolak, Sezer Yıldırım, Ömer Önder

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Kızıltan

ESENLER EROKSPOR: Ercüment Kafkasyalı, Sakıb Aytaç, Onur Akbay, Sertaç Çam, Alper Karaman, Onur Eriş, Serdar Cansu, Maksut Taşkıran, Taygun Vurgun, Ali Yavuz Kol, Mustafa Pektemek

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Altınparmak

GOLLER: Alper, Maksut Taşkıran (Esenler) Ferhan Evren, Muhammet Ömer Çakı (MİY)

SARI KARTLAR: Ferhan Evren, Sezer Yıldırım (MİY) Onur Akbay (Esenler)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA