Kötü oyun mağlubiyet getirdi: 1-0


TFF 2.Lig Beyaz Grupta 29.hafta maçında deplasmanda HES İlaç Afyonspor’a konuk olan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, rakibine 1-0 mağlup oldu. Rakibi karşısında oldukça kötü bir futbol sergileyen ve ikinci yarı rakip kaleye şut dahi atamayan temsilcimiz rakibine yenilmekten kurtulamadı. Bu sonucun ardından temsilcimiz 51 puanda kaldı. Ev sahibi takım ise puanını 30’a yükseltti. Temsilcimiz hafta sonu sahasında Diyarbekirspor’u konuk edecek.

 

Tarih : 6 Mart 2024 Çarşamba 16:23

Afyon Zafer Stadı’nda oynanan maça temsilcimiz Yavuz Buğra Boyar, Muhammet Ömer Çakı, Burak Bilgen, Sefa Durmuş, Aslan Gök, Yasin Elmas, Ferhan Evren, Baran Sarka, Sezer Yıldırım, Ömer Önder, Onur Arı ilk 11’i ile çıkarken, Sertaç Güzel ve Erdem Onur Beytaş, sakatlıkları nedeniyle maçta forma giymediler. Maça her iki takım da kontrollü başladı. Her iki takım da ilk yarıda pozisyon bulamazken, ikinci yarıda ev sahibi kornerden bulduğu golle maçı 1-0 kazandı.

STAT: Zafer Stadı

HAKEMLER: Necati Selçuk Şahin, Osman Baruk, Yahya Kemal Yurtbilir

HES İLAÇ AFYONSPOR: Baran Güngör, İrfan Köse, Umut Can Kanber, Hüseyin İçlek, M. Emre Can, Samet Semiz, Sefa Öz, Mustafa Özbay, Mustafa Erkasap, Bedirhan Akbaba, Umut Yaşar Keçeci

TEKNİK DİREKTÖR: Hasan Erkin Şimşir

YENİ MERSİN İDMAN YURDU: Yavuz Buğra Boyar, Muhammet Ömer Çakı, Burak Bilgen, Sefa Durmuş, Aslan Gök, Yasin Elmas, Ferhan Evren, Baran Sarka, Sezer Yıldırım, Ömer Önder, Onur Arı

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Kızıltan

GOLLER: Hüseyin İçlek (Afyon)

SARI KARTLAR: Ferhan Evren, Onur Arı, Burak Bilgen (MİY) İrfan Köse (Afyon)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA