İnce; “En kirli ittifak Tarsus’ta kuruldu”


Türkiye’nin “en büyük” ve “en kirli” ittifakının Haluk Bozdoğan’ın adaylığını düşürmek için Tarsus’ta kurulduğunu ileri süren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, MHP, DEM Parti, CHP ve İYİ Parti’nin bu ittifakta yer aldığını iddia ederek, “Türkiye’nin en kirli ittifakı Tarsus’ta kuruldu. MHP, DEM Parti, CHP ve İYİ Parti imza vererek Haluk Bozdoğan’ın adaylığını düşürdü. Tarsus bu kirli ittifaka boyun eğmeyecek. Ozan Bozdoğan’ı Memleket Partisi’nin Tarsus Belediye Başkanı seçecek!” dedi.

 

Tarih : 25 Mart 2024 Pazartesi 14:12

Necdet TAŞ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Memleket Partisi Mersin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Memleket Partisi Mersin Tarsus Belediye başkan adayı Ozan Bozdoğan ile birlikte Tarsus'ta düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Açılışın ardından konvoyla ilçeyi gezen İnce, Yarenlik Alanı'nda esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü. İnce, Atatürk Caddesi'nde düzenlenen mitingde de partisinin Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'a destek istedi. CHP'nin yerel seçimler için aday göstermemesi üzerine Memleket Partisi'ne geçen mevcut Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın 31 Mart Yerel Seçim adaylığı CHP tarafından YSK'ya yapılan başvuru ile düşürüldü. Türkiye’nin “en büyük” ve “en kirli” ittifakının Haluk Bozdoğan’ın adaylığını düşürmek için Tarsus’ta kurulduğunu ileri süren İnce; MHP, DEM Parti, CHP ve İYİ Parti’nin bu ittifakta yer aldığını paylaştı. İnce, paylaşımında, “Türkiye’nin en kirli ittifakı Tarsus’ta kuruldu. MHP, DEM Parti, CHP ve İYİ Parti imza vererek Haluk Bozdoğan’ın adaylığını düşürdü. Tarsus bu kirli ittifaka boyun eğmeyecek. Ozan Bozdoğan’ı Memleket Partisi’nin Tarsus Belediye Başkanı seçecek!” ifadelerine yer verdi.

“HEM İKTİDAR HEM DE MUHALEFET TEHDİT DİLİNİ KULLANIYOR”

Yerel seçimler öncesinde AK Parti ve ana muhalefet partisi CHP’nin tehdit dilini kullandığını ileri süren İnce, “Erdoğan'ın partisine oy vermezseniz hizmet gelmez. Peki Ana muhalefet ne diyor? Bize oy vermezseniz Erdoğan gelir. Biz ise mavi belediyecilik yapacağız. Biz kent yoksulluğunu yeneceğiz, biz üç a diyoruz. Akıl, Adalet, Ahlak diyoruz. Tarsus 2024 seçimlerinde bir ilke imza atıyor geçenlerdeTarsus’ta açılışını yaptığımız ekmek fabrikası açılış töreninde Belediye Başkanı Bozdoğan dediki “Ramazan'da ekmek 1 lira olacak”. Tam bir halk tipi belediyecilik. Peki ne yaptılar belediye başkanını şikayet ettiler. Kimler şikayet etti biliyor musunuz? Fırıncılar değil, siyasetçiler şikayet etti siyasetçiler. Daha ilginç bir şey var çok daha ilginci var şimdi Ana muhalefet partisi gizli gizli DEM’leniyor ya, Esenyurt'ta, Mersin'de. Ama utangaç bir DEMlenme va, halktan gizleyerek gizli saklı örtülü. Ama bir de MHP var milliyetçi olan. Attımı mangalda kül bırakmıyor, bir de İyi parti var o da milliyetçi. Şimdi sizlere onların milliyetçiliğini anlatacağım. Bakın şu belge var ya şu belge, utanç belgesi utanç. Tarsuslular için değil Tarsus'taki siyasetçiler için utanç belgesi. Bakın burada kimin kimlerin imzası var. CHP'nin imzası var, İyi Parti'nin imzası var, MHP'nin imzası var, DEM partinin imzası var. Ne için bu imza biliyor musunuz? Milliyetçi kardeşlerimiz DEM Partisi ile aynı A4 kağıdında buluşmuşlar. İttifak kurmuşlar, koalisyon kurmuşlar. Ne konuşuyorsunuz, ne için ittifak kurmuşlar? MHP, iyi Parti, CHP ve DEM Partisi ne için ittifak kurmuşlar. Memleket Partili Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın adaylığını düşürmek için. İşte ittifak bu, ben Tarsus'ta olsam bu dörtlü ittifakı yıkarım, Memleket Partisine oyumu basarım. Bu utanç belgesidir, bu utanç belgesi Tarsuslar’a ait değil, Tarsuslu siyasetçilere aittir bu utanç belgesini yırtıp atmak Tarsuslar’a aittir. Eğer bu belgeyi yırtmak istiyorsanız Haluk Bozdoğan'ın Partisi Memleket Partisine oy verirsiniz. Biz katılımcı bir demokrasi istiyoruz, biz bu ülkede hukukun üstünlüğünü istiyoruz, yargı karşısında herkesin eşit olmasını insanların mahkemelerde haklarını almasını, hızlı ve etkin adil kararlar almasını istiyoruz. Biz bu ülkede barışçı bir dış politika istiyoruz. Atatürk'ün dediği gibi yurtta barış dünyada barış istiyoruz. Biz bu ülkede kamuda liyakat istiyoruz, ehliyet istiyoruz, insanların yöneticilerinin ehil olmasını istiyoruz. Katılımcı bir demokrasi istiyoruz. Bu ülkede laik ve bilimsel bir eğitim istiyoruz. Özgür bir medya istiyoruz, demokratik bir sivil Toplum örgütü istiyoruz, konuşan bir Üniversite istiyoruz, yasama yürütme yargıda kuvvetler ayrılığı istiyoruz, refah istiyoruz, demokrasi istiyoruz, özgürlük istiyoruz. Biz bu ülkede küresel ısınmayı konuşmak istiyoruz, iklim değişikliğini, uzay madenciliğini konuşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BOZDOĞAN: “5 YILDA ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPTIK”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ise beş yıllık hizmet döneminde Tarsus'u aydınlığın kenti haline dönüştürdükleri belirterek, "Yaptığımız her hizmet kentimizin ve halkımızın yararına oldu. Takdir Tarsus halkının" dedi. Özellikle köylere yaptıkları hizmetlerin de çok değerli olduğuna dikkat çeken Başkan Bozdoğan, yüksek hızlı trenin yer altına aldırmakla yüzyılın projesini hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Çalmadık, çaldırmadık. Ranta teslim olmadık. Bundan sonra da olmayacağız" diye konuştu.

OZAN BOZDOĞAN; "HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR"

Tarsus Belediye Başkanı aynı zamanda babası Haluk Bozdoğan'ın adaylığının engellenmesi ve adaylıktan düşürülmesi nedeniyle Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı olan Ozan Bozdoğan, "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bende susmadım ve babamla el ele vererek, ona yapılan haksızlığa karşı gerekeni yaptım, aday oldum" dedi. Memleket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Ozan Bozdoğan ise, babasının Tarsus halkına ve Tarsus'a sunduğu hizmetlerle gurur duyduklarını belirterek, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde Tarsus halkının kirli ittifaka karşı seçimi kazanacaklarını dile getirdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA