Mersin’de hırsız ’Casper’ yakalanarak tutuklandı


Mersin’de hayalet Casper ismiyle bilinen hırsız, önce kameralara sonra da polise yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Tarih : 28 Mart 2024 Perşembe 10:26

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Akdeniz ilçesinde meydana gelen araç ve çeşitli hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yaptı. Polisin çalışması sonucu, çalınan araçlardan kamyonet Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne bağlı kameralarla tespit edildi. Tespit edilen kamyonetle çeşitli hırsızlıklar yaptığını da belirleyen polis, o anların güvenlik kamerası görüntülerine de ulaşarak şüphelinin 'Casper' olarak bilinen İ.A. olduğunu öğrendi. Bunun üzerine polis şüpheliyi düzenlenen operasyonla yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 2'si çok sayıda hırsızlık suçundan ifadeleri alınarak adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA