Meteoroloji’den Doğu Akdeniz için ’Sıcak hava’ uyarısı


Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz’de mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceğini belirterek, vatandaşlara sıcak havaya karşı duyarlı olmaları konusunda uyarıda bulundu.

 

Tarih : 22 Nisan 2024 Pazartesi 16:37

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, hafta boyunca mevsim normallerinin 10 ila 15 derece üzerine çıkmasının beklendiği belirtildi. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi. Önümüzdeki günlerde bölgede beklenen en yüksek sıcaklıkların Adana'da 37-38, Kahramanmaraş'ta 33-35, Gaziantep'te 33-35, Mersin'de 33-35, Hatay'da 34-36, Kilis'te 35-37 ve Osmaniye'de 35-37 derece aralıklarında olacağının tahmin edildiği kaydedildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA