Akdeniz’de temsili devir teslim töreni


Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla koltuklarını Devrim Geriş ile Tuna Akdoğan adlı çocuklara devretti. Başkanlık makamına oturan çocukların ilk talimatı, mahallelerine kütüphane yapılması ve geri dönüşüm kutularının sayısının arttırılması oldu.

 

Tarih : 23 Nisan 2024 Salı 14:33

Haber Merkezi

Temsili devir teslim töreni için Eş Başkanlar Arslan ve Sarıyıldız ile ele ele belediyeye gelen Devrim Geriş ile Tuna Akdoğan adlı çocuklar, personel tarafından kolonyalarla karşılandı. Ardından makama geçen çocuklar, eş başkanlar olarak ilgili birimlere ilk talimatlarını verdi. Eş Başkan Tuna Akdoğan, mahallesinde kütüphane olmadığını belirterek bir kütüphane yapılmasını isterken; Eş Başkan Devrim Geriş ise çocuklara 23 Nisan’ı bir bayram olarak hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti.  Eş Başkan Geriş; “Ayrıca kentimizde geri dönüşüm kutularının daha fazla yere konulmasını ve sokaklarımızın çok daha temiz olmasını istiyorum” diye ekledi.

“ÇOCUKLARIMIZA DAHA GÜVENLİ BİR DÜNYA SUNMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Çocukları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız; “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı… Bizler de geleceğimiz olan çocuklarımıza koltuklarımızı emanet ederek, çocuklarımızın aslında imkân yaratıldığında neler yapabileceklerini göstermiş olduk. Bizlere ne kadar parlak bir geleceklerinin olduğunu, duruşları ve konuşmalarıyla aktarmış oldular. Akdeniz Belediyesi eş başkanları ve yönetimi olarak, Akdeniz’in çocukların güvenli yaşadıkları, yeşil alanlara sahip oldukları ve geleceklerinin birlikte inşa edildiği bir belediye için çalışacağız. Başkanlarımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“EŞ BAŞKANLARIMIZIN TALİMATI EN KISA SÜREDE YERİNE GETİRİLECEK”

Eş Başkan Nuriye Arslan da “23 Nisan Çocuk Bayramı, öncelikle iki eş başkanımız şahsında tüm çocuklara kutlu olsun. Değerli eş başkanlarımızı makama alırken de belli ki hazırlıklı gelmişler. Sahadaki bazı eksik ve sıkıntıları tespit ederek gelmişler. Bu anlamda projelerini de bizlere aktardılar. Tabi bu talepleri en kısa sürede değerlendireceğiz. Akdeniz’de çocuklarımızın geleceği için el birliğiyle tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Çocuklarımızın özgür ve barış içinde yaşayabilecekleri bir dünya özlemiyle eş başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA