Kocamaz, Koray Aydın’ı destekleyecek


31 Mart yerel seçimlerinden umduğu sonucu alamayan İYİ Parti’nin, 27 Nisan’da yapılacak olağanüstü kurultaya gidiyor. Kurultayda Koray Aydın’ı destekleyeceğini açıklayan Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Gönlümden geçen, geçmişten bu yana ortaya koyduğu tavır ve davranışları, ciddiyeti, duruşu, davaya olan sadakati, edindiği devlet adamlığı ve devlet tecrübesi, bilgi ve birikimleri, Partimizi toparlayacağına ve bugünkü zor durumdan en kısa sürede çıkaracağına olan inancım ve özellikle de çok uzun süredir birlikte yol arkadaşlığı yapmış olmamızdan kaynaklanan bir hukukumuz olması nedeniyle Genel Başkan Adayım Sayın Koray Aydın’dır” dedi.

 

Tarih : 25 Nisan 2024 Perşembe 13:51

Necdet TAŞ

31 Mart yerel seçimlerinden umduğu sonucu alamayan İYİ Parti’nin, 27 Nisan’da yapılacak olağanüstü kurultayı, parti için bir anlamda yeni bir milat olacak. Genel Başkan Akşener’in, aday olmadığı kurultayda genel başkanlık yarışı Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın arasında geçecek.  Parti içinde aynı zamanda, “Akşener bırakmamalıydı” diyen geniş bir kesim bulunuyor ve bu grup, hangi aday seçilirse seçilsin partide bir dağılma, parçalanma sürecini engelleyemeyeceği endişesini dile getiriyor. İYİ Parti’de kurultaya günler kala genel başkan adayları, delege ve milletvekili grubunun desteğini alabilmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. İYİ Parti’nin ağır isimlerinden Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da bir açıklama yaparak kurultayda Koray Aydın’ı destekleyeceğini açıkladı.

ANKARA’DA SİYASET OLDUKÇA HAREKETLİ

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kocamaz, “Ankara’da siyaset oldukça hareketli. Biz de, İYİ Parti olarak Olağanüstü bir Kurultaya gidiyoruz. Aday olan Arkadaşlarımız var güçleriyle çalışıyor, Üst Kurul delegelerine  ulaşarak oylarına talip olduklarını dile getiriyorlar. Genel Başkan Adayı olan Arkadaşlarımıza başarılar diliyor, inanmış bir grup  arkadaşıyla ve tüm engellemelere rağmen, büyük bir azim ve kararlılıkla İYİ Parti’yi kuran, kuruluşundan bu güne kadar Partimizin ve Partililerimizin kahrını çeken, pandemi döneminde de sağlığını hiçe sayarak ve “Millet bizi çağırıyor” diyerek, ülkemizi adım adım dolaşıp, halkı bilinçlendirmeye çalışan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiye de teşekkürü bir borç bilerek  selam ve saygılarımı sunuyor,hayırlı sağlıklı huzurlu ve mutlu İYİ bir ömür  diliyorum” dedi.  İYİ Parti Üst Kurul Üyelerine seslenen Kocamaz, “Bugün göreve talip olan Arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli ve Partimize hizmeti geçmiş Arkadaşlarımız. Ancak yapılacak seçim sonucunda bir Arkadaşımız Genel Başkan seçilecek.  Delegelerimizin hür iradesi ile hangi aday seçilirse seçilsin bizim Genel Başkanımız olacak. Önemli olan Kurultaydan sonrada herhangi bir kırgınlığa sebep olmadan, diğer aday arkadaşlarımızla birlikte Ülkemizin kalkınması, huzur ve refahı, Partimizin başarısı için aynı idealler ve ekip ruhuyla çalışabilmek. Elbette herkesin gönlünden geçen bir Genel Başkan adayı var. Hepimiz bu davanın bir mensubu, yol arkadaşı ve hepimiz kardeşiz. Yukarıda da belirttiğim gibi, usül gereği hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız arasından birisini tercih etmek durumundayız” ifadelerini kullandı.

“KORAY AYDIN’I DESTEKLEYECEĞİM”

“Bir arkadaşımızı tercih etmiş olmak diğer arkadaşlarımızın bu işi yapamayacağı anlamına gelmez. Bu durum, tüm delegeler içinde geçerli. O nedenle, usül gereği ve mecburen bir adayın yanında yer aldılar ya da aldık diye, diğer adayların alınmasına, darılmasına, kırılmasına gücenmesine asla bir yer olmamalı. Önemli olan, Kurultaydan sonrada İYİ parti çatısı altında ve birlik beraberlik içerisinde Türk Milletine ve Türk Devletine hizmet edebilmek” ifadelerini kullanan Kocamaz, “Bu itibarla benimde gönlümden geçen, geçmişten bu yana ortaya koyduğu tavır ve davranışları, ciddiyeti, duruşu, davaya olan sadakati, edindiği devlet adamlığı ve devlet tecrübesi, bilgi ve birikimleri, Partimizi toparlayacağına ve bugünkü  zor durumdan en kısa sürede çıkaracağına olan inancım ve  özellikle de çok uzun süredir birlikte yol arkadaşlığı yapmış olmamızdan kaynaklanan bir hukukumuz olması nedeniyle Genel Başkan Adayım Sayın Koray Aydın’dır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar ve kolaylıklar diliyor, Kurultayımızın Ülkemize, Milletimize, Devletimize ve İYİ Parti Camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Artık, Partimizin üzerine oynanan tüm oyunlar son bulmalı, Milletimizin umudu olan bir merkez partisi olarak İYİ Parti  iktidar olmalı, Ülkemiz bugün içinde bulunduğu  kaos ve kargaşadan bir an evvel kurtulmalıdır” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA