İYİ Parti’de istifalar sürüyor


İYİ Parti Mersin Bozyazı İlçe Başkanı Ali Duru sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Komuyla ilgili bir açıklama yapan Duru, “Bu saatten itibaren İYİ Partiyle ilgili sadece gönül bağım bulunmaktadır. Siyaset sayesinde sizler gibi kıymetli dostlar tanıdım, yeni arkadaşlıklar edindim. Benim için tecrübe ve güzel anılarımız oldu. Bu demek olmasın ki siyaseti bırakıp değerli dostlarımı yalnız bıraktım anlamına gelmesin” dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2024 Cuma 14:11

Necdet TAŞ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy oranı yüzde 19 seviyelerine yükselen İyi Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Türkiye genelinde aldığı yüzde 3,77'lik oyla 6'ncı parti konumuna geriledi. Şehirler içerisinde sadece Nevşehir'de belediye başkanı çıkarabilen İyi Parti, 27 ilçede seçimlerde birinci parti çıktı. Ancak bir önceki seçime göre yüzde 6'nın üzerinde oy kaybetti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olağanüstü seçimli kurultayda aday olmayacağını ilan etti. 27 Nisan'da düzenlenecek kurultayda; Günay Kodaz, Mehmet Tolga Akalın, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu genel başkanlık yarışında yer alacak. Süreç işlerken, son hazırlıklar da tamamlandı.

İSTİFALAR SÜRÜYOR

İYİ Parti'de istifa rüzgarı dinmek bilmiyor. İYİ Parti Mersin Bozyazı İlçe Başkanı Ali Duru sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Duru açıklamasında "Çok kıymetli hemşehrilerim Bozyazı’mıza , memleketimize hizmet  yapabilmek adına güzel memleketimizin kaderini, iyi niyetle kurulmuş partilerimizi ; Amacı hizmet olmayan düşüncelerin siz kıymetli halkımızın helal oylarına yön vererek , şahsi menfaatleri ve ihtirasları uğruna; hizipcilik yaparak ,dedi kodu yaparak ,yalan söyleyerek, sağa sola iftira atarak , bu memleketteki yöneticilerimize ve seçmenlerimize  uzaktan yön vermeye çalışan egoistlere  dur diyebilmek için elimizi taşın altına koyarak  4 yıl Bozyazı  iyi parti teşkilatında, 1.5 yıldır ilçe başkanlığı görevimi yürütmekteyim. Bu siyasi arenayı siz kıymetli halkımız boş bıraktığı sürece bizler ve  değerli dostlarımız nasıl olsa işimiz yolunda diyerek  bozuk düzeni seyrettiğimizden, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediğimiz zaman  inat uğruna oy verdiğimiz için bu kişiler tarafından uzaktan yönetilmeye ve bu kişilerin ekmeğine yağ sürmeye, değirmenine şu taşımaya her zaman mahkum kalırız. Bilindiği üzere siyaset her partide olduğu gibi; Hizmet yarışı ve bayrak nöbetidir. İYİ Parti Bozyazı teşkilat kurucularımızdan günümüze kadar her alanda emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarımız, kadın kollarımız, Gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, parti üyelerimiz, partimizin çaycısı, yol arkadaşlarımız, siz değerli seçmenlerimiz, kendi davası ve görüşü olmasına rağmen bizlere destek verip aramıza katılan ve katılamayan uzaktan destek veren , dil yardımı yapan, gönül veren, duâ eden  gücümüze güç katan, hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür eder saygılarımı sunarım. Bizlere güvenerek destek veren arkadaşlarımıza karşı üzgün ve mahcup durumdayız. Gönül isterdi ki sizlerin desteğini alarak seçim kazanıp; Bozyazı’mıza ve sizlere hizmet yaparak gönüllere dokunarak, kalplere girip sizlerin hayır duasını almak” ifadelerini kullandı.

“KİMSEYE GÖNÜL KOYMADIM”

“Her şeyde bir hayır vardır deriz kadere inanırız. Çok çalışmakla çok  istemekle olmuyor. Nasip , kısmet işi teşkilatımıza , çalışma arkadaşlarıma ve hemşerilerime, diğer partili arkadaşlarıma  , tüm seçmenlerimize hiç bir gönül kırgınlığım ve gönül koymuşluğum yoktur. Teşkilâtımızın her zaman arkasındayım. Yeni görev alacak olan ilçe başkanımıza başarılar ve kolaylıklar dilerim. Geçmişteki ilçe kongresinde yerel seçimi kaybedersek ilçe başkanlığı görevimden istifa edeceğim demiştim. Bu sözüm üzerine seçim sonuçlarına mazeret üretmeden tüm sorumlulukları üzerime alarak Mensubu olduğum iyi parti üyeliğimden, yönetim kurulundan ve yürütmekte olduğum İYİ Parti ilçe başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım” ifadelerini kullanan Duru, “Siyasette ve normal hayatta eğilmedim bükülmedim, ikili üçlü oynamak nedir bilmem, göründüğüm gibi oldum. İçi başka dışı başka olmadım. İçerisinde bulunduğum yere asla hainlik yapmadım ve görevimi bırakana kadar en iyisini yapmaya çalıştım, davamı sonuna kadar savunmaya çalıştım. Bu saatten itibaren İYİ Partiyle ilgili sadece gönül bağım bulunmaktadır. Siyaset sayesinde sizler gibi kıymetli dostlar tanıdım, yeni arkadaşlıklar edindim. Benim için tecrübe ve güzel anılarımız oldu. Bu demek olmasın ki siyaseti bırakıp değerli dostlarımı yalnız bıraktım anlamına gelmesin. Bizlere nerede siyasette bozuk düzene ve yanlış isimlere dur denecekse iyi niyetli olduğu gibi gözüken üyesi bulunduğu partiye ihanet etmeyen, liyakatli çalışkan kişilerle yol yürümeye güzel Bozyazı’mızın  güzel insanlarına hizmet yapmaya yanlışa yanlış doğruya doğru demeye bizlere ihtiyaç duyulur ise sağlığımız elverdiği sürece Allah’ın izni ile işimizi gücümüzü bırakarak sizlerin acı gününde mutlu gününüzde, her zaman her yerde memleket meselesine zaman ayırarak; siz kıymetli hemşehrilerimize ve değerli Bozyazı’mıza  elimizden geldiği kadarıyla hizmetkar olmaya hazırız. Sağlıcakla kalın. Allahâ emanet olun" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA