Silifke’den Amasya’ya tepki


TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Amasya Futbol Kulübü’ne 2-0 yenildi. Bu sonucun ardından ev sahibi takım ligde kalmayı garantilerken, temsilcimiz ise play-off şansını yitirdi. Ancak maçın sonucundan çok maç öncesi yaşananlar konuşuldu. Öte yandan temsilcimiz Silifke Belediyespor karşılaşmanın oynanacağı stada giriş yaptığı esnada sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.

 

Tarih : 29 Nisan 2024 Pazartesi 13:26

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor ligin 30. hafta mücadelesinde deplasmanda konuk olduğu Amasya Futbol Kulübü’ne 2-0 mağlup oldu. Puanını 33’e çıkararak 15 takımlı grubu 10. sırada tamamlayan Yeşil-beyazlılar bu sezon 17 yıl aradan sonra yükseldiği 3. ligde kalmayı başardı. Futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler galibiyet sevincini birlikte paylaştı. Amasya 12 Haziran Stadyumunda oynanan karşılaşmada maçın henüz 20’nci dakikasında yeşil beyazlı Amasyaspor futbol kulübü, Ahmet Buğrahan Tuncay’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında penaltı kazanan rakip Silifke Belediyespor, skora denge getirecek fırsatı değerlendiremedi. Amasyaspor devre arasına 1-0’lık galibiyetle gitti. İkinci yarıya enerjisinden hiçbir şey kaybetmeden çıkan Yeşil Beyazlı ekip, rakibine gol fırsatı vermedi. Maçın 71’inci dakikasında Güney Tutcuoğlu’nun golü ile skoru 2-0’a yükselten Amasyaspor, kazandığı ikinci golle galibiyet havasına girdi. TFF 3. Lig’de kalıp kalmayacağının netleşeceği bu kritik sınavdan geçen Amasyaspor, 2-0’lık galibiyetle Lige tutundu. Yeşil Beyazlı ekip, 2024-2025 sezonunda da TFF 3. Lig’de Amasya’yı temsil edecek.

SİLİFKE’DEN AÇIKLAMA
 

Öte yandan temsilcimiz Silifke Belediyespor stada giriş esnasında saldırıya uğradı. Temsilcimizin karşılaşmanın oynanacağı stada giriş yaptığı esnada sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Saldırıyı kınayan kulüp yönetimi sosyal medyada hesabından şu açıklamayı yaptı; “Dün Amasya’ya oynanan Amasyaspor müsabakası öncesi takımımızın stadyuma giriş esnasında takımımıza ve kulüp yöneticilerimize baştan Amasya Spor Kulübü Başkanı ve kulüp tarafından akredite edilmiş kişilerce sözlü ve fiziki saldırı düzenlenmiştir. Amasya Emniyet Müdürlüğü’ne mensup kolluk güçlerinin de gerekli güvenlik tedbirlerini almayarak göz yumduğu bu sözlü ve fiziki saldırıyı kınıyoruz. Takımımıza destek olmak için orada bulunduğunu dile getiren kişilerin de takımımıza karşı böyle bir saldırı düzenlendiği bilinmesine rağmen saldırıyı düzenleyenlerle birlikte bulundukları fotoğraflara ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımları da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

STAT: 12 Haziran Stadyumu

HAKEMLER: Volkan Okur, Nezihi Aytar, Şeyhmus Baysal

AMASYASPOR: Mücahit Çıra, Onur Şirin, Can Morgül, Özgür Özdemir, Ahmet Buğrahan Tuncay, Sefa Tunç, Batuhan Ayvaz (Mehmet Refik Can dk.72), Fatih Çiplak (Furkan Boz dk.63), Muhammed Fatin Kunat, Güney Tutcuoğlu (Talha Mayhoş dk.72), Miraç Furkan Türközü (Berkan Aslan dk.86 )

SİLİFKE BELEDİYESPOR: Rasim Mutlu, Cenk Özbey, Tolga Uran (Orkun Tırpancı dk.34), Aygün Duman, Anıl Kara (Emircan Uysal dk.46), Furkan Şamil Çetin (İbrahim Halil Şimşek dk.72), Özgür Çelik, Suat Beliktaş, Ali Deniz Kurt, Sarper Çağlar, İbrahim Alan

GOLLER: Ahmet Buğrahan Tuncay dk.20, Güney Tutcuoğlu dk.70) (Amasyaspor)

SARI KARTLAR: Can Morgül, Mücahit Çıra, Furkan Boz (Amasyaspor), İbrahim Alan, Tolga Uran (Silifke Belediyespor)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA