Tarsus’ta parklar artık daha temiz!


Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin dört bir yanında parklarda çalışmalar devam ediyor. Ekipler daha temiz daha yeşil Tarsus için, yeşil alanların ve parkların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak vatandaşların daha rahat ve temiz bir ortamda dinlenmeleri için çalışıyor.

 

Tarih : 30 Nisan 2024 Salı 12:01

Haber Merkezi

Ekipler tarafından parkların bakım onarım çalışmaları yapılan plan doğrultusunda sürdürülüyor. Parklarda çocuk oyun grubu altında bulunan kauçuk zeminler yenileniyor,  eskiyen oyun grupları ve spor aletleri tamir ediliyor, boyanıyor, parklarda bulunan kamelya ve masalar, oyun grupları, spor aletleri düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Fidanlıkta bulunan mevsimlik çiçek çeşitliliği artırılarak çevre güzelliğine katkıda bulunuluyor. Aydınlatmada sıkıntı yaşanan parklarda ise Makina İkmal Müdürlüğü ile koordine kurularak çözüme kavuşturuluyor. Yapılan çalışmalarda öncelikle mahallelerde bulunan parkların eksiklikleri tespit ediliyor. Yapılan tespitlerin ardından ekipler tarafından eksiklikler giderilerek vatandaşların kullanımına sunuluyor. Vatandaşlar Belediyenin ve Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın göreve geldiği günden beri Tarsus için gereken çalışmaların anında yapılmasından dolayı teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA