Başkan Boltaç muhtarlarla buluştu


Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus’un merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Boltaç, muhtarlarla iş birliği içinde çalışacaklarını vurguladı. Başkan Boltaç, “Birlikte çalışarak, Tarsus’u marka bir şehir haline getireceğimize yürekten inanıyorum. Sizlere her zaman destek olmak ve sorunlara çözüm üretmek benim en önemli görevlerimden biridir” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 1 Mayıs 2024 Çarşamba 10:54

Haber Merkezi

Başkan Boltaç Tarsus’un merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile belediye meclis salonunda buluştu. İş birliğinin önemine değinen Başkan Boltaç muhtarların sorularını yanıtladı, taleplerini tek tek not aldı. Başkan Boltaç, konuşmasında muhtarları sadece muhtar olarak değil, aynı zamanda değerli çalışma arkadaşları olarak gördüğünü belirtti. Her muhtarın kendi mahallesindeki ihtiyaçları en iyi bilen ve çözümler üreten birer paydaş olduğunu ifade etti.

“TARSUS’UN HER BİR MAHALLESİNE İŞ BİRLİĞİ İÇİN HİZMET EDECEĞİZ”

Muhtarların önemli bir paydaş olduğunu ifade eden Başkan Boltaç, “Öncelikle belirtmek isterim ki, sizleri sadece muhtar olarak değil, aynı zamanda değerli çalışma arkadaşlarım olarak görüyorum. Çünkü her biriniz, kendi mahallenizdeki ihtiyaçları en iyi bilen ve bu doğrultuda çözümler üreten önemli birer paydaşsınız. Bu nedenle, iş birliği içinde çalışmak ve birlikte hareket etmek, Tarsus’umuzun daha yaşanabilir bir yer olması için büyük bir öneme sahip. Göreve geleli neredeyse bir ay olacak ve ben bir belediye başkanı olarak, sizlerle birlikte Tarsus’un her bir mahallesine daha etkin hizmet götürebilmek adına elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” dedi.

“MUHTARLARIMIZ İLE TARSUS’U MARKA ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Sözlerine devam eden Başkan Boltaç, “Sizlere her zaman destek olmak, çözüm üretmek ve gerektiğinde yardımcı olmak benim en önemli görevlerimden biridir. Çünkü sizler de tıpkı bizim gibi halka hizmet noktasında çok kutsal bir görevi üstleniyorsunuz. Sizlerin sorumlu olduğunuz mahallelere hâkimiyeti, bizim için çok önemli. Bu hâkimiyeti korumak ve güçlendirmek, mahallelerimize adaletli ve eşit bir şekilde hizmet götürebilmemiz açısından önem arz ediyor. Birlikte çalışarak, Tarsus'u daha güzel ve marka bir şehir haline getireceğimize yürekten inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Muhtarlar da toplantıda, Başkan Boltaç'ın iş birliği ve destek sözlerine teşekkür ederken, mahallelerinin sorunlarının çözümü için birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

BAŞKAN BOLTAÇ’TAN TURİZM YATIRIMINA BÜYÜK DESTEK

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kentin turizm potansiyelini artırmak için yatırımcılara desteğini sürdürüyor. Tarsus'a yapılacak olan Hilton Oteli ile kadim kentte uzun süredir hissedilen boşluk doldurulacak. Kente yeni bir ivme kazandırmak amacıyla harekete geçen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, yatırımcılara destek vererek önemli adımlar atıyor. Son olarak, Hilton Otelleri Ortadoğu ve Güney Avrupa İş Geliştirme Yöneticisi Michael Collini ile bir araya gelen Başkan Boltaç, Tarsus’a Hilton Oteli’nin kazandırılacağının müjdesini verdi. Yapılacak olan otel, havuzlu bir yapıya sahip olacak ve bin metrelik bir lobiyle misafirlerine geniş ve konforlu bir alan sunacak. Toplamda 156 oda ve 320 yatak kapasitesiyle hizmete girecek olan otelin, 2025 yılının son çeyreğinde açılması planlanıyor. Otel, kentin ekonomik ve kültürel açıdan daha da canlanmasına katkı sağlarken aynı zamanda tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen ziyaretçilere modern ve konforlu bir konaklama imkanı sunacak. Tarsus'un turizm potansiyeline güç katacak bu önemli yatırım, kentin geleceği açısından umut verici bir adım olacak.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA