Havalimanı neden hizmete girmiyor?


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na yapımı ve hizmete açılış tarihi yılan hikayesine dönen Çukurova Bölgesel Havaalanının ne zaman açılacağını soran DEM Parti Mersin Milletvekili Bozan, “Havaalanının açılışına dair net bir tarih var mıdır? Varsa ne zaman açılması planlanmaktadır? Mersin ve bölge illeri açısından oldukça önemli bir değer taşıyan havaalanının 13 yıl gibi uzun sürede tamamlanmamasındaki sorunlar nelerdir?”

 

Tarih : 2 Mayıs 2024 Perşembe 15:06

“NE ZAMAN HİZMETE AÇILACAK?”

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na 13 yıldır açılışı bir türlü gerçekleştirilemeyen Uluslararası Çukurova Bölgesel Havaalanını sordu. 13 yıldır 8 Bakan değiştiren ve 3 temel atma töreniyle kentte yılan hikayesine dönen Uluslararası Çukurova Bölgesel Havaalanı Projesi’ni Meclis gündemine taşıyan Bozan, Mersin başta olmak üzere çevre kentlere büyük değer katacak olan havaalanının bir an evvel hizmete girmesi gerektiğinin altını çizerek, Bakan Uraloğlu’na yanıtlaması istemiyle şu soruları sordu: “Uluslararası Çukurova Bölgesel Havaalanı projesi ne aşamadadır? Havaalanının açılışına dair net bir tarih var mıdır? Varsa ne zaman açılması planlanmaktadır? Mersin ve bölge illeri açısından oldukça önemli bir değer taşıyan havaalanının 13 yıl gibi uzun sürede tamamlanmamasındaki sorunlar nelerdir?” (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA