Yaşar Kemal Parkı yenileniyor


Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, her gün binlerce yurttaşın dinlenmek için uğrak yeri olan Yaşar Kemal Parkı’nda başlatılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan Eş Başkanlar, yenileme çalışmaları bittiğinde parkın çok daha güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

 

Tarih : 3 Mayıs 2024 Cuma 13:34

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mersin/Adana D-400 Karayolu üzerinde bulunan; Çay, Çilek, Özgürlük ve Karaduvar mahallesi sakini binlerce yurttaşın faydalandığı 14 bin metrekare büyüklüğe sahip Yaşar Kemal Parkı’nda kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması başlattı. İş makineleri desteğiyle başlatılan çalışmalar kapsamında öncelikle parkın zemini güçlendirilirken, ayrıca peyzaj, kaldırım, bordürler yenilenip, yeni kamelyalar, oturma bankları ve çöp kovaları yerleştirilecek, aydınlatma ekipmanları elden geçirilip yenilenecek. Eş Başkanlar, gün içinde Gündoğdu Mahallesi’nin sokaklarındaki kilit taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarını da yerinde inceledi.

“HER GÜN BİNLERCE İNSANIMIZ BU PARKA UĞRUYOR”

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, Yaşar Kemal Parkı’nda başlayan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyip ekiplerden bilgi aldı. Bir açıklama yapan Eş Başkan Arslan; “Çay, Çilek, Karaduvar ve Özgürlük mahallelerimize yakın olması nedeniyle her gün binlerce insanımızın uğradığı bu parkımız, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sayesinde çok daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşacak. Bölgede birçok firma faaliyette olduğu için de buralarda çalışan yüzlerce işçi kardeşimiz özellikle öğle aralarında parkımıza gelip dinlenme fırsatı elde edecek. Yeni yüzüyle yakında hizmet verecek parkımız şimdiden yurttaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

“AKDENİZ’İN PARK VE YEŞİL ALAN VARLIĞINI ARTTIRACAĞIZ”

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız da açıklamasında, 14 bin metrekare genişliğe sahip Yaşar Kemal Parkı’nda bin 700 metrekare karo, 2 bin 400 metretül bordür yenileme çalışması yapılacağını belirtti. Sarıyıldız; “Gerek çevresindeki işyeri yoğunluğu gerekse 4 mahallemize yakın olması nedeniyle her gün binlerce yurttaşımızın uğrayıp dinlendiği parkımıza 10 yeni kamelya, 30 adet bank ve ihtiyaç durumuna göre de onlarca çöp kovası yerleştirilecek. Bir yandan Akdeniz’de mevcut park ve yeşil alanlarımızı yenilerken, imkânlarımız ölçüsünde park sayımızı da arttırmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA