Emre Belözoğlu: "Kalan 2 maçı da kazanmak istiyoruz"


Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 2-1 mağlup oldukları Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada,

 

Tarih : 13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:30

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında MKE Ankaragücü, Mersin Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılama sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, galibiyetinden dolayı Hatayspor'u tebrik ederek, "Bizim adımıza yine oyunda bazen istediklerimizi yaptığımız, sonuç alamadığımız bir maç daha oynadık. Bugün lig bitse Ankaragücü ligde kalıyor. Ankaragücü'nün sadece bir tane hedefi var. Önümüzdeki 6 puanın hepsini kazanmak" diye konuştu.

"BU İKİ HAFTAYI 6 PUANLA BİTİRMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Yöneticisinden futbolcusuna, teknik ekibe kadar herkesin burada çok ciddi sorumlulukları olduğunu vurgulayan Belözoğlu, şöyle devam etti; "Burada aslında en masum olan taraf, yine taraftarlar. Elinden geldiğince buraya geldiler, bizi sonuna kadar desteklediler. Ümit ediyorum bunu Ankaragücü'ne yaşatmayız. Futbolun içinde ne yazık ki bunlar var ama yediremediğim çok fazla şey de var. Bunları konuşmanın şu an zamanı değil. Konuşmamız gereken şey herkes, yöneticisi, teknik ekibi, futbolcusu kulübüne sahip çıkacak şekilde bu iki haftayı 6 puanla bitirmek adına her şeyi yapacağız. Allah izin verirse de Ankaragücü'ne yakışır bir şekilde en azından ligde kalarak önümüzdeki seneye Süper Lig'de yoluna devam etmesi adına bu 6 puanın her birine talip bir şekilde şu anki konumumuzu korumak istiyoruz lig bittiğinde."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA