Silifke’de yeni yönetim görev dağılımı yaptı


Bu sezonda da 3. Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, Kulüp Başkanı Sait Oğuz başkanlığında ilk toplantısını yaparken, yeni yönetim kurulu üyeleri görev dağılımını yaptı. Yönetim kurulunda 15 isim görev aldı.

 

Tarih : 22 Mayıs 2024 Çarşamba 12:44

Haber Merkezi

Yönetim kurulu üyelerinin Silifke’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz, “Silifke Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Mustafa Turgut’un desteği ile yönetim kurulumuz ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptık. Bu sezonda 3. Ligde mücadele ederek takımımızın en iyi yerde olması için hep birlikte çalışacağız. Yeni yönetimimiz, Silifke’mize, Kulübümüze, Türk futboluna ve tüm spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU VE GÖREV DAĞILIMI

Sait Oğuz – Başkan, Aykut Şahin – 2. Başkan, İbrahim Filiz – Başkan Yardımcısı, Mustafa Taşer -Futbol Şube ve Altyapı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Tufan Esin - Futbol Şube Altyapı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Salih Gözütok – Tenis ve Tesis Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi, Orhan Dal – Muhasebe ve Finans Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi, Metin Yılmaz – Hukuk İlişkileri Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi, Erdoğan Gürbüz – Hukuk İlişkileri Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi, Vehbi Turgut – Reklam, Tanıtım ve Sosyal Medya Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi, Erman Kirişçi – Ulaşım, Konaklama ve Sponsorluk İşleri Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi, İsmet Bulut – Taraftar ve Storeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Erdal Uysal – Sponsorluk İşleri Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Ünlü – Sponsorluk İşleri Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Fevzi Doğan Sponsorluk İşleri Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi.

DENETLEME KURULU

Fikri Öz, Tolga Şahin, Oktay Topçu’dan oluştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA