Sosyal mesafeli banklar büyük ilgi gördü


Toroslar Belediyesi’nin atölyelerinde hazırladığı sosyal mesafeli banklar, ilçenin en işlek caddesinde bulunan Toroslar Kültür Sanat Kaldırımı’na yerleştirildi. Sosyal mesafeli banklarda kimi vatandaşlarımız arkadaşıyla sohbet ederken, kimisi de güzel havanın tadını çıkardı.

 

Tarih : 9 Haziran 2020 Salı 14:01

Koronavirüs önlemleri kapsamında belediye tarafından daha önce kaldırılan banklar, kontrollü normalleşme süreci ile birlikte yeniden imal edilerek Toroslar halkının kullanımına sunuldu. Vatandaşların büyük ilgisini çeken banklar, oturanların arasında 1,5 metrelik mesafe bırakacak şekilde dizayn edilirken, oturma alanının ortasına ise çiçek saksıları yerleştirilerek sosyal mesafe arttırıldı. Sosyal mesafeli banklarda kimi vatandaşlarımız arkadaşıyla sohbet ederken, kimisi de güzel havanın tadını çıkardı.

BAŞKAN YILMAZ'DAN NORMALLEŞME UYARISI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, toplum sağlığını korumanın öncelikleri olduğunu belirterek; "Sağlığınız bizim için önemli. Risk almıyoruz, önlem alıyoruz" dedi. Vatandaşlardan, sosyal izolasyona ve kişisel hijyene dikkat etmelerini, alınan tüm kurallara da uyarak tedbiri asla bırakmamalarını isteyen Başkan Yılmaz; "Salgının Türkiye'de görülmesiyle birlikte halkımızın sağlığını düşünerek kaldırdığımız banklarımızı, sosyal mesafe kuralına göre yeniden dizayn ettik. Oturaklar arası 1,5 metre olarak ayarladığımız banklarımızı Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan Kültür Sanat Kaldırımımıza yerleştirdik.  Salgın henüz tam anlamıyla geçmedi. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz tedbiri elden bırakmayıp sosyal izolasyona dikkat etmeleri ve maskesiz dışarı çıkmamalarıdır" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA