image

Okunma : 136  Tarih : 25.03.2024  E-Mail : yakupboncuk2019@gmail.com

 
Yakup Boncuk

İNCE İNCE ELEŞTİRİLER!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçen ay geldiği Tarsus’a önceki gün ikinci önemli ziyaretini yaptı.

İnce, Türkiye’de partisinin üyesi olan tek belediye başkanı Haluk Bozdoğan’a destek vermek için Tarsus’a bir daha geldi.

İnce’nin bu gelişinde hem önemli bir tesis açıldı, hem de Bozdoğan’ın seçim çalışmasına destek verdi. Muharrem bey, partilisi  Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a yapılan demokrasi ayıbını tekrar tekrar dile getirdi.

 “Bu ülkede bazı coğrafi alanlar var , bunlardan biri Tarsus, eğer iyi planlanırsa tüm Türkiye’ye bakacak berekete, kapasiteye sahip. Bu Tarsusluların Memleket Partisi meselesi değil, Haluk Bozdoğan meselesi değil, demokrasi meselesi, hak ihlali, mağduriyet meselesi, demokrasi ayıbıdır bu. Adamlar bir araya gelmiş Bozdoğan’ın adaylığını nasıl düşürürüz diye plan yapmışlar .Bakın,  CHP ile DEM Parti MHP, İYİ PARTİ ortak olmuş aynı kâğıda imza atmış, adaylık düşürülmüş. Çünkü kazanacağını biliyorlar. Bu kirli koalisyona dur demek Memleket Partisini Tarsus’ta seçmek ile olur. Hayırlı uğurlu olsun. Bizimki ne taht kavgası, ne rant kavgası bizimki memleket sevdası.” diyerek olayı özetledi. İnce elindeki itiraz dilekçesinin fotokopisini de oradaki katılımcılara göstererek isbat etmiş oldu.

xx

Aslında İnce’nin gelişindeki bir başka neden ise hizmet birimlerinin açılışı idi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde hayata geçirilen hizmet birimleri açıldı. Bunlar içinde Sağlık yerleşkesi, yani  sağlık merkezi; iş sağlığı ve güvenliği, meslek hastalıkları, çevre sağlığı, ana-çocuk sağlığı ve spor sağlığı gibi birçok alanda faaliyet gösterecek. Yapılan açılış töreninde 3 koruluk, çocuk oyun parkı, aile danışma merkezi, 6 doktor odası, 6 muhtar odası, köy fırını, 2 okuma salonu, köy kıraathanesi ve 2 kardeş köy kreşi Tarsusluların hizmetine sunuldu.

xx

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “2 defa uluslararası, 3 defa ulusal Çalıştay yaptığımız İş Sağlığı İş Güvenliği Sporcu Sağlığı Yerleşkesinde 4 profesör ile birlikte çalıştık. 4 yıllık süre zarfında kitabını çıkarttık.  Gerek Dünya Sağlık Örgütü gerekse de Sağlık Bakanlığı tarafından takip edilen ciddi bir proje. Çünkü yıllarca işçiler denildi, onların sağlığı önemli denildi. Ama kimse bunların takibini yapmadı.  Neticede Dünya’da ve Türkiye’de ilk yapılan bir yerleşke bu yüzden önemi büyük. “ diyerek yapılan işin önemini vurguladı.

xx

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bu gelişinde açılış ve ziyaretlerin yanı sıra,Dr. Haluk Bozdoğan’ın oğlu Memleket Partisi belediye başkan adayı Ozan Mehmet  Bozdoğan’a da oy istedi.

İnce’nin konuşmaları vurgulayıcı idi, sertti. Söyledikleri elbette  doğru sözlerdi. Ancak dinleyenler başkana doğru söylüyor diyerek alkışlasa da bu sandığa nasıl yansıyacak? İnce’yi dinlemeye gelenler iyi bir kalabalık oluşturuyor ama önemli olan bunların oya çevrilmesi..

Memleket Partililer umutlu..

Diğer partilerin adayları gibi umut Memlekette de var.

Son viraja girdiğimiz bugünlerde son sözü seçmen 31 Mart’ta sandıkta söyleyecek.

Bizler , “şu kazanır”,”bu kazanır” diye adres göstermiyoruz, sonucu bekleyeceğiz.

 

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 


 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA