SESSİZ KALMAYACAĞIZ!


Misli.com 2. Ligde mücadele temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda mevcut yönetimle taraftarlar karşı karşıya geldi. Taraftarlar kulüp başkanlığı için İş Adamı Şahin Kırbıyık’ı destekliyor. Mevcut yönetimin görevi bırakması gerektiğini ifade eden TADER Başkanı Özer Alp, “7-8 aydır personele ödemediğiniz para için yardım yapan Başkan Adayı mı gözünüze battı, kaçınız bunlar için ne yaptınız. Yan yana gelemeyen özellikle para dağıtılacağı zaman ortadan kaybolan Yöneticilere sesleniyorum miladınız doldu veya dolacaktır. Sessiz kalmayacağız artık konuşacağız. Sırf bu olaylar yüzünden cephe alacaklar varsa, şimdiden alsın” dedi.

 

Tarih : 9 Kasım 2020 Pazartesi 15:03

Necdet TAŞ

Misli.com 2. Ligde mücadele temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda mevcut yönetimle taraftarlar karşı karşıya geldi. Taraftarlar kulüp başkanlığı için İş Adamı Şahin Kırbıyık’ı destekliyor. Mevcut yönetimin görevi bırakması gerektiğini ifade eden Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği (TADER) Başkanı Özer Alp, “Değerli Taraftarlarımız Tarsus İdman Yurdu'muz için son günlerde yaşanan olumlu havayı tersine çevirmek isteyenleri bizim penceremizden iyi anlıyoruz. Özellikle yurt dışında olduğumdan birebir karşılayamadığım Değerli iş insanı 2. Erkut Kuzeyman döneminin mimarı olacak Başkan Adayımız Şahin Kırbıyık beye yapılanları hayretle izlediğimi bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

“CEPHE ALACAKLAR VARSA, ŞİMDİDEN ALSIN”

“Şimdi soruyorum, Tarsus İdman Yurdu Mevcut Başkanı Serhat Dövenci Taraftarlarla bir araya gelmiş midir? Maddi zenginliğiniz olabilir, parayı sizde verebilirsiniz ama gönüle giremedikten sonra hepsi bizler için bomboştur” diyen Alp, “7-8 aydır personele ödemediğiniz para için yardım yapan Başkan Adayı mı gözünüze battı, kaçınız bunlar için ne yaptınız. Yan yana gelemeyen özellikle para dağıtılacağı zaman ortadan kaybolan Yöneticilere sesleniyorum miladınız doldu veya dolacaktır. Şahsımın ve grubumuzun arkasında yüzüme konuşamayan Yönetici Bozuntusuna sesleniyorum. Tarsus İdman Yurdu Tarihinde Özer Alp para verdim. Bunları yaptırdım diyen bir tane adam çıkarın. Bulamazsınız çünkü; kendinizle beni karıştırıyorsunuz. Korsanlar Grubu dünde bugünde yarında dikti ve dik durmaya devam edecektir. Sırf bu olaylar yüzünden cephe alacaklar varsa, şimdiden alsın” dedi.

FENERBAHÇE MAÇI GELİRLERİ NE OLDU?

“Şimdi mevcut yönetim içinde görev alan eski yönetime soruyorum; Fenerbahçe maçı gelirleri eski yönetim dediniz, ama içinde siz vardınız. Gecen sezon 7 - 8 milyon harcadık dediniz; futbolcuya, hocaya ve personele para vermediniz” ifadelerini kullanan Alp, “Hayırdır beyler, sizin neyin peşindesiniz. O koltuktan zengin olacaksınız, sonra aman böyle devam etsin... Artık o devir bitti... Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan beye çağrımdır. Vatandaştan çok sizi arayan bu yönetimle devam edecekseniz, daha çok yaşlanırsınız. Sessiz kalırsanız verdiğiniz Tarsus İdman Yurdu şampiyonluğu mazide kalır. Başkan Adayı Şahin Kırbıyık, başkan olur olmaz, bilmiyorum. Ama gördüm ki, kendisinin Tarsus'ta bir Tarsus İdman Yurdu olduğunu, değerinin ne kadar olduğunu herkese göstermiştir. Tarsus İdman Yurdu inanıyorum ki, sizinle zafere ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA