Parkomat çare olmadı


Mersin Büyükşehir Belediyesi otopark yapmak yerine çözüm olarak sunduğu Parkomat uygulamasını sonlandırdı. Konuyla ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bu uygulamadan dolayı aylık 40-50 bin TL aylık eksideyiz. Parkomat çare olmadı. Vatandaş para ödemedi, çalışanlarımız fiili saldırıya uğradı. Bu nedenle Ramazan ayı sonuna kadar durdurduk” dedi.

 

Tarih : 13 Nisan 2021 Salı 16:52

VATANDAŞ PARA ÖDEMEDİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi Parkomat uygulamasını sonlandırdı.  Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında konuşan Başkan Seçer, “Bu uygulamadan dolayı aylık 40-50 bin TL aylık eksideyiz. Parkomat çare olmadı. Vatandaş para ödemedi, çalışanlarımız fiili saldırıya uğradı. Bu nedenle Ramazan ayı sonuna kadar durdurduk. Ramazan ayı süresince durum değerlendirilecek. Parkomat özellikle esnafımız için çare olmadı. Biz bu sorunu otoparkla çözeceğiz. Esnaf bunu istiyor ama vatandaş para ödememek için istemiyor. Bu yüzden yıl sonunda 400 araçlık otoparkımızı tamamlamak istiyoruz. Biraz gecikme oldu. Fore kazıklardan dolayı bazı sıkıntılar yaşandı ama bu yıl sonu bitiyor. Bunu da böyle çözeriz” dedi. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA