Tarsus üvey evlat mı?


Maçlarını oynadıkları stadın kapasitesinin yetersizliğinden dert yakınan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, “Türkiye’de 100 bin nüfuslu şehirlere en az 15-20 bin kapasiteli stadyum yapmışlar ama ne yazık ki Tarsus İdman Yurdu halen 3 bin 500 kişilik stadyumda futbol oynuyor. Buradan bölgenin tüm Milletvekillerine sesleniyorum; Tarsus üvey evlat muamelesi görüyor. Bunu bir an önce çözmeleri lazım. Buraya neden hizmet getirmiyorsunuz?” diye sordu.

 

Tarih : 5 Nisan 2022 Salı 12:32

Hüseyin KIRKGÖZ

İçel TV ve Sun TV’de yayınlanan Tarkan Özyılmaz ile Kral Sohbetler programına konuk olan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, yeni stadın yapımı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Tarsus İdman Yurdu’nun yeni bir stadyuma kavuşması için çok çalıştıklarının altını çizen İlk, “Stadyum için Tarsus’taki siyasetçilerle iletişim halindeyiz. TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin Tarsus İlçe Başkanlarını ziyaret ederek, konuyla ilgili yardım istedim” dedi.

“KİMSE SAHİP ÇIKMAMIŞ”

Maçlarını oynadıkları stadın 1950 yılında yapıldığını hatırlatan İlk, “Yapıldığı zaman Tarsus nüfusu 30-35 bin civarındaydı. O dönem şartlarına göre yapılan stadyumda halen futbol oynanıyor. Bu ayıp siyaset yapan partililerin ayıbıdır. Tarsus’a sahip çıkmamışlar bugüne kadar. Türkiye’de 100 bin nüfuslu şehirlere en az 15-20 bin kapasiteli stadyum yapmışlar ama ne yazık ki Tarsus İdman Yurdu halen 3 bin 500 kişilik stadyumda futbol oynuyor. Buradan bölgenin tüm Milletvekillerine sesleniyorum; Tarsus üvey evlat muamelesi görüyor. Bunu bir an önce çözmeleri lazım. Buraya neden hizmet getirmiyorsunuz? Mersin’e bakıyoruz her semtte nerdeyse suni çimler var. Tarsus’ta suni çimi bırakın, her gün 5 takımın antrenman yaptığı sahalarda çocuklar top oynuyor” ifadelerini kullandı.

“100 YILLIK TAKIMI SOKAKTA BIRAKMAYACAĞIZ”

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaretimde sıkıntıları dile getirdiğini kaydeden İlk, “Kendisi de tribün sıkıntımızın farkında olduğunu söyledi ama kimse arkasına düşüp sahip çıkmamış. Bugüne kadar kimse bu konuları gündeme getirmemiş. Tarsus İdman Yurdu’nun başarısı için çok çalışıyoruz. Tarsus’un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz, altyapı için çok çalışıyoruz, takımımız için kaynak yaratmaya çalışıyoruz. 100 yıllık takımı sokakta bırakmayacağız. Ben buradan CHP’li, AKP’li, MHP’li milletvekillerinin hepsine sesleniyorum; Tarsus’u az bir şey seviyorlarsa buraya destek çıkmaları lazım. Bunu da acilen yaparak yeni sezona bitirmeleri lazım. En azından Tarsus’a 2-3 tane suni çim yapılmasını rica ediyoruz. Tarsuslu vatandaşlar bunlara layık değil mi? Tarsus üvey evlat mı?” diye sordu. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA