Türkiye Kupası Valilik makamında


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Yenişehir Belediyesinin kazandığı ‘2022 Bitci Kadınlar Kadın Basketbol Türkiye Kupası’ Mersin Valiliğine getirilerek, şampiyonluk sevinci Vali Ali İhsan Su ile paylaşıldı.

 

Tarih : 5 Nisan 2022 Salı 14:47

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ÇBK Yenişehir Belediyesi Genel Koordinatörü Ender Ünlü, ‘2022 Bitci Kadınlar Kadın Basketbol Türkiye Kupası’nda kazandıkları şampiyonluk kupası ile Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in de eşlik ettiği ziyarette, Genel Koordinatör Ünlü Vali Su’ya takım formasını takdim etti. Ünlü, kabulleri ve ÇBK’yı yalnız bırakmayıp verdikleri destekten dolayı Vali Su’ya teşekkür etti. Şampiyonluk kupası sevincine ortak olan Vali Su da ÇBK’nın Mersin’i Kadınlar Süper Ligi ve Avrupa arenasında başarı ile temsil ettiğini kaydederek, ‘2022 Bitci Kadınlar Kadın Basketbol Türkiye Kupası’nda şampiyon olarak Mersin’i gururlandırdıklarını belirtti. Su, aynı zamanda FIBA Kadınlar Avrupa Kupasında mücadele eden ÇBK’ya başarılar diledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA