Çukurova’da yaprak dökümü


Herbalife Nutrition Kadın Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyespor’da sözleşmeleri sona eren Jasmine Thomas, Yvonne Turner ve Kristine Anigwe ile yollar ayrıldı.

 

Tarih : 16 Nisan 2022 Cumartesi 13:38

Necdet TAŞ

Güçlü bir kadro kurarak sezona 3 kupa hedefiyle başlayan Çukurova Basketbol, Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra adeta dağıldı. Avrupa Kupası’nda dörtlü finalde şampiyonluğun en güçlü adayı olan Çukurova Basketbol turnuvayı dördüncü tamamladı. Final Fourdaki başarısızlığın ardından Başantrenör Aziz Akkaya ile yollarını ayıran Çukurova Basketbol son olarak sözleşmeleri sona eren Jasmine Thomas, Yvonne Turner ve Kristine Anigwe ile yollar ayrıldı.

TEK HEDEF LİG ŞAMPİYONLUĞU

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ÇBK Yenişehir Belediyespor Başkanı Serdar Çevirgen, “Öncelikle Kristine Anigwe, Jasmine Thomas ve Yvonne Turner’e bugüne kadar kulübümüze verdikleri emeklerden ötürü organizasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Ligde 6 yabancı oynatma hakkımız olduğu için EuroCup hedefimiz doğrultusunda 9’a çıkarmış olduğumuz yabancı oyuncularımızdan 3 tanesiyle planlandığı üzere EuroCup sezonu sonrasında ayrılıyoruz. Şampiyonluk hedefiyle başladığımız EuruCup maceramızda kupayı alamadığımız için çok üzgünüz. Genç bir organizasyonuz ve çok istediğimiz EuruCup’ı kazanamazsak da önemli tecrübeler edindik. Oyuncularımızın da en az bizler kadar üzgün olduğunu biliyoruz. Fakat lig şampiyonluğunu kazanarak sezonu hepimizin guru duyacağı bir noktada bitireceğimize yürekte inanıyoruz. Çok karakterli bir oyuncu grubumuz var. Böyle başarı odaklı oyuncu grubuna sahip oluşumuz bizi birbirimize kenetliyor” dedi.

“HEDEFİMİZDEN SAPMA YOK”

Takımın önemli parçalarından olan Dewanna Bonner’in transfer sürecinde planlandığı ve sözleşmesinde yazılı olduğu gibi 19 Nisan’da tekrar dönmek üzere özel işleri nedeniyle Amerika Birleik Devletleri’ne gittiğini ifade eden Çevirgen, “Bonner, Play-Offlar öncesi takımımıza katılacak ve lig şampiyonluğu hedefimiz doğrultusunda bizimle birlikte olacak. Özetle lig şampiyonluğu hedefimizde herhangi bir sapma yok. Bugün ayrılan oyuncularımız EuroCup’ı almamız durumunda da ligdeki yabancı kontenjanından dolayı takımımızdan ayrılacaklardı. Bu sebeple tüm şehrimizin takımımıza olan inancını sürdürmesin istiyoruz. Şehrimiz Mersin’in büyüyen desteğiyle sezonu şampiyonlukla kapatıp, önümüzdeki sene çok daha büyük hedeflere yürüyeceğimize inanıyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA