Esenpınar yolu 48 kilometre kısalıyor


Erdemli Belediyesi, kırsal mahallelerden Esenpınar’da yürüttüğü yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Esenpınar ile çevre mahalleleri birbirine bağlayan yol 48 kilometre kısalacak.

 

Tarih : 19 Nisan 2022 Salı 12:08

Erdemli Belediyesi, kırsal kesimde yer alan Esenpınar Mahallesinde yol çalışmalarına devam ediyor. Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esenpınar Mahallesini Yeniyurt Mahallesine bağlayacak 5 kilometrelik yolun açma çalışmasını gerçekleştiriyor. 5 milyon TL’lik yatırım yapılan yol ağında, Esenpınar, Yeniyurt ve çevre mahalleler arasındaki mesafe yaklaşık 48 kilometre kısaltılıyor.

VATANDAŞLAR DA OLDUKÇA MEMNUN

Üretimin önündeki engellerin kaldırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Esenpınar Mahallesi Muhtarı Musa Çetin, “Esenpınar, sadece çiftçilikle geçinen bir bölge. Esenpınar elmasıyla ünlü, Türkiye’de ilk elmayı çıkaran Esenpınar’dır. Yani dört mevsimlik bir yer bizim Esenpınarımız. Esenpınar-Yeniyurt bağlantı yolumuz vardı. Ticari açıdan gerçekten değerlendiremiyorduk, çok ihtiyacımız olan bir yoldu. Bizim üreticilerimizin önündeki engelleri kaldırdı” dedi. Yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyetini ifade eden Erkul Çınar da ”Yıllardır beklediğimiz anı şu anda gerçekleştiriyoruz. Mükerrem Tollu başkanımıza nasip oldu. Dedelerimizin bile hayali olan yol bize nasip oldu” diye konuştu. Öte yandan, ekiplerin çalışmalarının 5 ayrı noktada aralıksız sürdüğü bildirildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA