Mersin’de DASK sigortası ilk sırada


Generali Sigorta, Mersin’in sigortacılık verilerini açıkladı. Generali Sigorta verilerine göre Mersin’de sigorta hizmeti alanların yüzde 54’ü 40-60 yaş aralığındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 48 olarak istatistiklere yansıdı.

 

Tarih : 3 Ekim 2022 Pazartesi 12:07

Mersinlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), trafik sigortası ve kasko sigortası oldu. Yüzde 36 ile DASK ilk sırada Generali verilerine göre, Mersinlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti yüzde 36’lık oranla zorunlu deprem sigortası (DASK), ikinci sırada yüzde 24 ile trafik sigortası, üçüncü sırada ise yüzde 14’lük oranla kasko sigortası yer aldı. Mersinlilerin çağrı merkezi, web sitesi ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, yüzde 30 kadın ve yüzde 70 erkek dağılımı istatistiklere yansıdı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA