Eniştesini vurup, başında bekledi


Mersin’in Tarsus ilçelinde bir kişi, eniştesi Halit A.’yı av tüfeğiyle vurup başında bekledi. Polisin geldiğini fark edince tüfeği bırakıp kaçmaya çalışan saldırgan yakalanırken, ağır yaralanan Halit A. ise hastaneye kaldırıldı.

 

Tarih : 10 Kasım 2022 Perşembe 03:38

Mersin’in Tarsus ilçelinde O.M., teyzesinin kocası Halit A.’yı sokak ortasında av tüfeğiyle ateş açarak, yaraladı. Saçmaların isabet ettiği Halit A. kanlar içinde yere yığılırken, O.M. ise elindeki silahla bir müddet başında bekledi. Çevredekilerden ambulansı aramalarını isteyen şüpheli, daha sonra polisin geldiğini fark edince tüfeği atıp, olay yerinden kaçtı. Şüphelinin, yaralının başında beklediği anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Ağır yaralanan Halit A., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bölgeyi ablukaya alan polis, O.M.’yi fazla uzaklaşamadan yakalayarak, gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA