HAL MERCEK’İN İLK KURSU ŞOFÖRLERE!


Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Hal Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde yer alan MERCEK Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi’nde şoförlere yönelik kurs başladı. MERCEK’in ilk kursu olarak başlayan eğitimler, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde gerçekleştiriliyor. Kursta şoförler hem teorik hem de uygulamalı eğitimlerle daha donanımlı hale getiriliyor.

 

Tarih : 19 Ocak 2023 Perşembe 10:32

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından verilen kurstan hem Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren toplu taşıma şoförleri hem de Mersinli vatandaşlar faydalanabiliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde toplu taşıma şoförü olarak görev yapan şoförler, bu kurs sayesinde bilgilerini pekiştirme imkanı buluyor. Kurslarda teorik verilen dersler Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitimi hocaları, uygulamalı eğitimler de Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan toplu taşıma şoförleri tarafından veriliyor. Şoförleri kapsayan kursta; Disiplin, İlk Yardım, Öfke Kontrolü, Oryantasyon Eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Şoförlük Mesleğine Giriş, İletişim Yöntem ve Teknikleri, Trafik Kuralları ve Nazari Eğitimi ile Kalite ve Vatandaş Memnuniyeti Eğitimi başlıklarında dersler veriliyor. 

“AMACIMIZ; VATANDAŞLARIMIZLA İŞ DÜNYASININ ARASINDA KÖPRÜ OLABİLMEK”

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MERCEK Mesleki Eğitim Merkezleri’nin 4.’sünü Akdeniz’deki Hal Sosyal Yaşam Merkezi’nde faaliyete geçirdiklerinden bahsederek, “Hal MERCEK’te derslerimize başlarken önce hangi kursları vereceğimizi düşünmüştük. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızın yetkilileri ile Ulaşım Dairesi Başkanlığımızın yetkilileri bir araya gelerek otobüs şoförlerimizin hem kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak hem de mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak kursları düzenlemeyi planladık. Hal MERCEK’te kişisel gelişim kurslarımız verilecek. Bu bizim Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Müdürlüğümüzün iş birliği ile yapılacak ve sertifikayı bu iş birliğimiz protokolü ile başarıyla geçenlere vereceğiz.  Mesleki gelişim kursları için ise Ulaşım Dairesi Başkanlığımızın yetkilileri kendi alanlarında kurslarını uygulamalı bir şekilde vereceklerdir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA