Mersin’de 1 puan sevinci


TFF 2. Lig Beyaz Grupta hafta sonu zorlu Zonguldak deplasmanından 1-1 eşitlikle dönüp, yenilmezlik serisini sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu’nda kazanılan 1 puanın sevinci yaşanıyor. Zorlu deplasmanda puanla dönmelerinin önemli olduğunun altını çizen Teknik Direktör Özcan Kızıltan, “Müsabakada geriye düşmemize rağmen maçı bırakmayan, puan almak için müthiş gayret gösteren yenilmezlik serimizi devam ettiren oyuncularıma çok teşekkür ederim” dedi.

 

Tarih : 10 Ekim 2023 Salı 16:11

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, hafta sonu zorlu Zonguldak deplasmanından 1-1 eşitlikle dönüp, yenilmezlik serisini sürdürdü. Sezona kötü başlayan ancak daha sonra üst üste yaptığı transferlerle Play-Off mücadelesi için güçlü bir kadro kuran kırmızı lacivertlilerin bileği bükülmüyor. Ligde yenilgisi bulunmayan Yeni Mersin İdman Yurdun zorlu Zonguldak deplasmanından da puanla dönmeyi başardı.

“MAÇI KAZANABİLİRDİK”

 Zonguldakspor maçını değerlendiren Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Zonguldak deplasmanına galibiyet serimize devam etmek için gitmiştik. Müsabakanın bizim için kolay olmadığını yaptığımız analizlerden biliyorduk. Maça golle de başlayabilirdik. Özellikle hücuma çıkarken kaybettiğimiz basit top kayıplarıyla oyun üstünlüğünü rakibimize kaptırdık. Soyunma odasına 1-0 geride girdik. İkinci yarı çift forvete dönerek ön bölgede etkili olmaya başladık. Daha sonra yaptığımız hamlelerle risk alıp aradığımız golü Onur Erdem Beytaş ile bulduk. Müsabakanın sonlarında pozisyonlar da bulmamıza rağmen bize üç puan getirecek golü bulamadık. Müsabakada geriye düşmemize rağmen maçı bırakmayan, puan almak için müthiş gayret gösteren yenilmezlik serimizi devam ettiren oyuncularıma çok teşekkür ederim. Ayrıca bizi desteklemek için Zonguldak’a kadar gelen ve gelemeyen dualarıyla destek olan tüm taraftarlarımıza, bize her zaman güvenen ve destekleyen Kulüp Başkanımız Metin Saltık ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA