Mersin’de katliam gibi kaza: 10 ölü


Mersin’de TAG Otoyolu’nda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çok sayıda aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 30 kişinin de yaralandığı bildirildi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2024 Pazar 20:53

Mersin-Adana Otoyolu’nda biri otobüs 4 aracın karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 30’dan fazla kişi de yaralandı. Kaza, Mersin-Adana Otoyolu Tarsus ilçesi Yeniceoba’yı geçtikten sonra meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Adana istikametinden gelen bir otobüsün yağışlı havada kayarak devrilip karşı şeride geçmesiyle ikisi otomobil, biri kamyonet 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemere göre 10 kişi hayatını kaybetti. 30’dan fazla yaralı ise olay yerine gelen ekipler tarafından Adana ve Mersin’deki hastanelere sevk edildi. Ölü sayısının artabileceği belirtilirken, ekiplerin olay yerinde incelemesi sürüyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA