Yıldız:


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, vatandaşlara daha temiz bir kent sunmak amacıyla mahallelerde temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarının kapsamlı bir şekilde yapılması için talimat verdi.

 

Tarih : 28 Mayıs 2024 Salı 11:55

Haber Merkezi

Temizlik çalışmaları kapsamında; sokaklar, kaldırımlar süpürülüyor, yabani otlar biçiliyor ve boş arsalar temizlenerek görüntü kirliliğinden uzaklaştırılıyor. Ekipler, gündüz ve gece saatlerinde yaptıkları planlı temizlik çalışmalarıyla sokakları Kurban Bayramına da hazır hale getiriyor. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Halkkent Mahallesi’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin ve Temizlik İşleri Müdürü ile birlikte sahada çalışmaları takip eden Başkan Yıldız, “Toroslarımızın çehresini güzelleştiriyoruz” dedi. Mahalle gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek; “Belediye hizmetlerimizin en önemli kollarından biri çevre temizliğidir. İlçemizin her bir noktası ne kadar temiz ve düzenli olursa vatandaşlarımızın yaşam kalitesi de o kadar artar. Biz de bu amaçla çalışmalarımızı programlı bir şekilde sürdürüyoruz. Halkımızın sağlığı önceliğimiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA