Toroslar’da asfalt atağı


Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarına hız verdi.

 

Tarih : 29 Mayıs 2024 Çarşamba 11:53

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın talimatları ile harekete geçen ekipler, Tozkoparan Mahallesi’nde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Temel belediyecilik hizmetlerinden yıllardır mahrum kalan Toroslar’da yol yapım çalışmaları, diğer mahallelerde de plan ve program dahilinde devam edecek. 'Yüzü gülen, nefes alan Toroslar' için her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilçeye uzun ömürlü ve modern yollar kazandırmak için gayretle çalışacaklarını söyledi. Yıldız; “İlçemiz genelinde bozulan ve tahrip olan sokaklarda asfaltlama çalışması yapıyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerinden yıllardır mahrum kalan vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi yollarımızı daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz. Bundan sonra da yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA