Mezitli’de kurbanlık kesim ve satış yerleri belli oldu


Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Mezitli’de kurbanlıkların satış ve kesim yerleri ile ilgili toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu.

 

Tarih : 7 Haziran 2024 Cuma 12:16

Haber Merkezi

 Bu yıl 16 Haziran 2024 Pazar günü başlayacak 19 Haziran 2024 Çarşamba günü sona erecek ve toplamda 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı öncesinde, Mezitli Belediyesi tarafından tespit edilen kurbanlık satış yerleri ve kurban kesim yerleri belirlendi. Mezitli’de kurbanlık satış yerleri; Bozön Mahallesi Yolu, Otoban Viyadük altı ana satış alanı, 75. Yıl Mahallesi, Erciyes Sitesi arkası, kapalı semt pazar yeri, Tece Deniz Mahallesi Mehmet Könte Caddesi, İnci Sitesi önü ve Fındıkpınarı Mahallesi futbol sahası doğusu olarak açıklandı.

KURBAN KESİM YERLERİ DUYURULDU

Kurban Kesim yerleri ise; Bozön Mahallesi Yolu, Otoban Viyadük altı ana satış alanı, 75. Yıl Mahallesi, Erciyes Sitesi arkası, kapalı semt pazar yeri, Seymenli Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi, 45110 Sokak pazar yeri, Tece Deniz Mahallesi, Mehmet Könte Caddesi, inci sitesi önü ve Fındıkpınarı Mahallesi futbol sahası doğusu olarak belirlendi. Ayrıca Menderes Mahallesi ekmek gemisi güneyi salı pazarında mobil kesim istasyonu yer alacak. Mezitli Belediyesi zabıta ekipleri ve gerekli tüm birimler vatandaşların refahı ve huzuru için Kurban Bayramı boyunca görev başında olacak.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA