Kripto para dolandırıcılığı operasyonu: 6 tutuklama


Mersin polisinin, kripto para piyasası üzerinden yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık yapan şüphelilere yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda yakalanan şahıslardan 6’sı tutuklandı.

 

Tarih : 7 Haziran 2024 Cuma 12:43

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mersin'de bir şahsın bilişim yoluyla 163 bin TL dolandırılması üzerine teknik ve fiziki takip çalışması başlattı. Ekiplerin yaptığı çalışmada kripto para piyasası üzerinden yüksek kar vaadiyle vatandaşları ağlarına düşürerek dolandırdıkları tespit edilen suç şebekesini tespit etti. Tespit edilen şüphelilerin yakalanması için 9 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı, 12 şahıs yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ise 14 cep telefonu, 11 sim kart, 2 laptop ve 1 hafıza kartı ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA