Pedallar çevre için döndü


Tarsus’ta Dünya Çevre Günü sebebiyle yüzlerce kişi, kentin benzersiz dört bir köşesinde pedalları çevirdi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın da katılımıyla temiz bir Tarsus için buluşuldu.

 

Tarih : 8 Haziran 2024 Cumartesi 13:33

Tarsus Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü’nü kutlamak ve daha temiz bir çevre için farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen “Bisikletini AL-GEL” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğe birçok bisiklet grubu da katılım sağladı. Çevre temizliğine dikkat çekilen etkinlikte birbirinden eğlenceli görüntülere sahne olundu. Bisiklet etkinliğinin ardından Tarsus’un doğal güzelliği Şelale’de çevre temizliği yapıldı. Temizlik sonrası kentin ünlü limon dondurmasıyla misafirler serinleyerek tatlı bir mola verdi. Yeşil bir Tarsus için mücadele edeceğini kaydeden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç “ Ben çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak istiyorum. Bu yüzden bir farkındalık yaratmak istiyoruz. Çevremizi temiz tutacağız ve gelecekteki nesillere güzel bir çevre bırakacağız. İklim krizi sorunumuz da var. Bu anlamda bisiklete teşvik etmek istiyoruz. Sağ olsun bütün bisiklet toplulukları bugün bize destek veriyorlar. İşte bu dayanışma ve kaynaşma olduğu müddetçe inanın çok güzel günler bizi bekliyor. Başta biz şehrimize sahip çıkmalıyız.” şeklinde konuştu.

“KIBRIS’TAN BU ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN GELDİM”

Bisiklet etkinliğinde olmanın önemine değinen bir katılımcı “Öncelikle Tarsus Belediyesi’nin emeklerine teşekkür ediyoruz, güzel bir gün ve güzel bir amaç için çalışıyorsunuz. Kıbrıs’tan bu etkinliğe katılmak için geldim. Bisiklet sürerek çevremize katkıda bulunduk. Burada yapacağımız şey bizden sonraki geleceklere güzel bir çevre bırakmak.” dedi. Katılımcı olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden bir diğer katılımcı “Bu etkinlikte Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç’ın yaptığı bu çalışmaya destek olmak amacıyla geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye ifade etti. Bilincin önemine değinen bir diğer vatandaş “İnsanlar bilinçli olursa her şekilde çevreye önem verir. Önem verdikçe de dünya gelişir ve çocuklara yeni bir alan açılır.” diye konuştu. Dr. Ali Cerrahoğlu yapılan etkinlikle ilgili“ Böyle güzel bir topluluğu görünce çok mutlu oluyorum, duygularımızın özeti mutluluk. Gerçekten bizim güzel ulaşıma çok ihtiyacımız var. Tarsus Belediyesi’ne de desteği için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA