Adanalılar soluğu Mersin sahillerinde aldı


Mersin’de sıcak hava etkisini sürdürürken vatandaşlar serinlemek için soluğu sahillerde aldı. Adana’nın sıcağından bunalan gençler ise Mersin’de denize girerek serinlemeye çalıştı.

 

Tarih : 8 Haziran 2024 Cumartesi 17:07

Mersin'de sıcak havadan bunalan kimi vatandaşlar ağaç gölgelerinde dinlenirken, kimileri ise serinlemek için Millet Bahçesi sahilinde denize girmeyi tercih etti. Adana'nın kavurucu sıcağından kaçan bir grup genç de serinlemek için Mersin sahillerini tercih etti. Denizin serin sularında yüzmenin keyfini çıkaran gençler, bir günlüğüne de olsa serinlemeye çalıştı. Adana’nın sıcağından bunaldığını ifade eden Batur Ateş, "Adana’nın sıcağından bunalınca arkadaşlarla denize gelelim dedik. Orada da barajlar, göller var ama biz denizi tercih ettik, yüzmeye geldik. Burası da sıcak ama Adana kadar olamaz, yani Adana’da öyle bir hava var ki insan oturduğu yerde adeta eriyor” dedi. Aşırı sıcaktan dolayı 4 saattir denizde olduğunu belirten Adanalı Mükail Polar da, "Aşırı sıcak, denizden çıkmak istemiyorum ama biraz sonra mecbur Adana’ya döneceğiz" şeklinde konuştu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA